Samsung Galaxy S III se dočká Androidu 4.1 zhruba za měsíc

9

Nejnovější verze operačního systému Android má přinést mnohé inovace včetně řádně zrychlené odezvy systému, která dopomůže pohodlnějšímu ovládání. Není tedy divu, že se výrobci snaží připravit co nejvíce svých přístrojů na jeho příchod a výjimkou není ani Samsung.

To, že se Android 4.1 Jelly Bean dostane na novou vlajkovou loď výrobce, model Galaxy S III, bylo prakticky jisté. Kromě dostačujícího hardwaru je to především extrémně dobře prodávaný přístroj, takže chce Samsung uspokojit své zákazníky nejvyšší možnou mírou. Podle nejnovějších informací už společnost dokončila testování nové verze a aktualizace by se vám na displeji měla objevit na přelomu srpna a září.

Zleva Galaxy S II a Galaxy S III

Taktéž však začínají kolovat zprávy, že by se Jelly Bean mohl dostat i na předchozí, avšak stále velmi oblíbený a především výkonný model Galaxy S II. Jeho hardware přechod bez problémů zvládne a Samsung má za sebou již první vlnu testů, které prý skončily velmi úspěšně.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi na Galaxy S III.

Bohužel se zatím neví přesné datum, kdy by se aktualizace měla dostat na druhou generaci řady Galaxy, je ale dost pravděpodobné, že to nebude daleko od modelu nejnovějšího. Prozatím nezbývá, než čekat na oficiální vyjádření výrobce. Je také dost možné, že se aktualizace dostane na jiné high-endové přístroje včetně Galaxy Note či Galaxy Tab 7.7. To však potvrzeno nebylo.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
Tom
Podobne dobru správu čakám i pre HTC One X.
Alešák
Zajímalo by mě, kdy se dočkají nové Xperie aspoň ICS :/
Alešák
Vždyť psali červenec...To je zas něco jinak? Vím že U by mělo být později. Nicméně děkuji.
tomáš
To by mě zajímalo jestli update dostane i můj galaxy tab 7.0 plus.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze