Černý Samsung Galaxy S III 64 GB je za dveřmi: v říjnu i v ČR

2

V současné době jsou na trhu k dispozici tři barevné varianty smartphonu Galaxy S III – modrá, bílá a rudá, která je zatím dostupná pouze u operátora AT&T. Také se zatím do širšího rozsahu nedostala verze s 64 GB interního úložiště, kterou Samsung před nějakou dobou pozastavil. To se však brzy změní.

Podle britského obchodu Clove se máme velmi brzy dočkat spekulované černé barevné verze s 64 GB pamětí, což je kombinace, kterou zajisté nepohrdne dost zákazníků. Jak můžete vidět na jejich oficiálních stránkách, zatím nebyla stanovena přesná cena a neví se, zda černá verze smartphonu dorazí i s 16 a 32 GB pamětí.

Zleva černá barevná varianta, zprava dvě původní

Clove tvrdí, že bychom se měli černého Galaxy S III v Evropě dočkat na začátku října letošního roku, tedy za necelé dva měsíce. Dostat by se měl navíc i na český trh. V nejbližší době také odstartují předobjednávky a my se dočkáme upřesnění ceny, která bude pravděpodobně o něco vyšší.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi na Galaxy S III.

Galaxy S III přináší kromě elegantního designu také výkonný čtyřjádrový procesor, 1 GB operační paměti, 8 Mpx fotoaparát a operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Zdroje: pocketnow.com, androidpolice.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Martin
Zbytečné vzhledem k tomu ,že podporuje micro sd karty.
Romualdo
Černá měla být uvedena na trh jako první.
To bude pálka za 64GB, už tak je Galaxy SIII hodně drahý.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze