Černý Samsung Galaxy S III už za pár týdnů (3x aktualizováno)

2

Mnoho svých fanoušků jihokorejský výrobce Samsung nepotěšil tím, když představil svůj top model pro letošní rok Galaxy S III pouze v modrém a bílém barevném provedení, a zapomněl na tradiční černou. Nyní se ale možná blýská na lepší časy.

Aktualizováno 15.8.2012

Fotografie černě vypadajícího Samsungu Galaxy S III zveřejněné na Facebooku či únik informací z databáze Carephone Warehouse nebyly stoprocentním potvrzením, že se populární telefon v této barevné variantě nakonec bude prodávat. Další z britských e-shopů, MobileFun.uk, ale nyní ukončil konec všem spekulacím. Na svém webu totiž zařadil do předprodejové nabídky telefon s jasným názvem "Sim Free Samsung Galaxy S3 i9300 - Black".

Fotografie daného telefonu navíc bezpochyby již na první pohled s jistotou nezobrazuje modrou variantu Peeble Blue, ale právě černou. K bílé, černé a červené variantě Samsungu Galaxy S III tedy stoprocentně přibude ještě černá a zbývá jen otázka, kdy se dostane do prodeje v České republice. Podle našich informací od českého zastoupení Samsungu by se tak mělo stát nejspíše někdy na podzim.

Aktualizováno 13. 8. 2012

Zdá se, že bestseller Samsung Galaxy S III nakonec opravdu dorazí na pulty obchodů v černé. Z databáze britského prodejce Carphone Warehouse totiž unikl obrázek, na kterém je v seznamu barevných variant Galaxy S III, vedle bílé a modré, uvedena i černá varianta. Produkt je v databázi také v obchodě mobilefun.co.uk. Očekává se, že by se s ní Samsung mohl pochlubit v Berlíně na nadcházejícím veletrhu IFA 2012. Spekuluje se také o červené variantě, která už je dostupná v USA. Těšíte se?

Samsunug Galaxy S III black v databázi významného britského prodejce mobilů

Původní informace z 9. 8. 2012

Tři doposud prodávané barevné varianty Samsnugu Galaxy S III

Při oficiálním představení Samsungu Galaxy S III na veletrhu MWC 2012 v Barceloně jsme se dozvěděli, že výrobce svůj nejvybavenější smartphone na trh vypustí pouze ve dvou barevných provedeních, a to v modrém (Peeble Blue) a bílém (Marble White). Potom několik měsíců od zahájení prodeje telefonu se objevila zpráva o červené variantě Galaxy S III. Na tu ale bohužel v současné době drží exkluzivitu pouze americký operátor AT&T, a v dohledné době se na tom nejspíše nic nezmění.

Čtěte také - Olympijské hry v Londýně pro majitele Galaxy S III živě zdarma

Mnoha konzervativně smýšlejícím zákazníkům, kterým se telefon zalíbil svými nepochybně špičkovými funkcemi, ale nejde do hlavy, proč výrobce telefon nenabídne v tom dnes asi nejběžnějším černém kabátě. Tento problém je diskutován na mnoha různých fórech, ale zajisté také i na všemožných akcích Samsungu. Výrobce o tom tedy ví, a možná chystá nápravu.

Údajná černá barevná varianta Samsnugu Galaxy S III

Na svém Facebookovém profilu totiž uveřejnil sadu fotografií Galaxy S III v olympijském Londýně. Na tom by nebylo nic divného. Samsung je totiž hlavním partnerem 30. letní olympiády, a Galaxy S III je oficiálním telefonem těchto her. V sadě těchto fotek se ale objevilo i několik snímků, na kterých je Galaxy S III zobrazen v opravdu velmi tmavém kabátě. Tyto snímky samozřejmě u fanoušků po celém světě vyvolali velký zájem a také otázku: "Je toto černá varianta Galaxy S III, a nebo jen špatně nasvícená, stará známá modrá verze?".

Bílá a modrá barevná varianta Samsngu Galaxy S III naživo

TIP: Recenze Samsung Galaxy S III – Nekompromisní král

Na to v současné době zatím odpověď neznáme. Od českého zastoupení Samsungu pouze víme, že na podzim se do ČR dostane 64 GB verze Galaxy S III, i v jiných barevných variacích. Jaké to ale jsou bohužel nevíme, a český Samsung nám to prozatím rozhodně neprozradí. Nezbývá tedy než si počkat na oficiální vyjádření globálního Samsungu, které nepochybně přijde v reakci na tyto fotografie v několika příštích dnech. Jakmile se tak stane, budeme vás o tom informovat.

A co vy? Líbil by se vám Samsung Galaxy S III v černé barevné variantě?

Technické parametry Samsung Galaxy S III

Kompletní specifikace
Konstrukce136,6 × 70,6 × 8,6 mm, 133 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 4,8" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 4 Quad, CPU: 4×1,4 GHz, GPU: ARM Mali-400 MP
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 16 GB / 32 GB / 64 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.3
Akumulátor2 100 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 2:43 hodin
Dostupnostčerven 2012,

Zdroje: facebook.com, mobilefun.co

Diskuze ke článku
Morous
To je dobře že bude černá, měla být hned po uvedení. :)
Urbi
Bílá je stejnĕ nejlepší, ta modrá je fakt hnusná a černá už vůbec ne ! Ten mobil má viniknout a bílá je prostĕ luxusnĕjší - moderní !!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze