Samsung Galaxy S III oficiálně v prodeji v ČR: kde a za kolik?

6

A je to tady! Pro Samsung nejen v České republice začíná den D. Od dnešního dne se totiž začíná oficiálně prodávat pro Samsung bez debat nejdůležitější telefon pro tento rok. Podívejte se na srovnání cen Samsungu Galaxy S III u operátorů a internetových prodejců.

Samsung logo

Galaxy S III není jenom nejočekávanějším telefonem od Samsungu, ale spolu s dalším iPhonem od Applu i nejočekávanějším smartphonem tohoto roku vůbec. Spekulovalo se o něm prakticky už od doby kdy se ukázal být obrovským prodejním hitem jeho předchůdce Galaxy S II. Inženýři Samsungu byli tedy vystaveni velkému tlaku, aby nástupce tento úspěch minimálně zopakoval.

Samsung Galaxy S III - oficiální fotografie

Preview - Samsung Galaxy S III: inteligence původem z přírody

Podle prvních zpráv se mu to už v zemích, ve kterých byl v minulých dnech již do prodeje uveden, více než daří. Pojďme si nyní krátce připomenout, proč je vlastně Galaxy S III brán tak vážně. Začněme třeba u displeje. Jedná se o na mobilní telefony obrovský 4,8 palcový panel s technologií Super AMOLED a jemným HD rozlišením (720p). O rychlost systému se stará čtyřjádro Exynos 4212 s taktem 1,4 GHz a grafika Mali-400MP. Vnitřní paměť činí až 64 GB, i tak je ale rozšiřitelná pomocí paměťových karet maximálně o stejnou kapacitu. Fotoaparát má rozlišení 8 Mpx, má LED diodu, natáčí FullHD videa a podporuje samozřejmě autofocus. Operačním systémem je Android 4.0.4 s nadstavbou TouchWiz UI verze 4.0.

Samsung Galaxy S III pro vás právě pilně testujeme

Podívejte se - Samsung Galaxy S III v redakci: první videopohled

Telefon se v České republice prozatím bude prodávat pouze v nejlevnější variantě s vestavěnou pamětí s kapacitou 16 GB. Vyšší paměťové verze 32 a 64 GB do prodeje přijdou pravděpodobně až později. Zatím je rovněž k sehnání pouze bílá barevná varianta Marble White, jelikož modrá verze Pebble Blue má problémy s lakem a výrobce ji musí nechat hromadně upravovat. K dispozici bude o několik týdnů později. Nyní už se v tabulce níže podívejte na velký přehled cen telefonu na českém trhu.

Tip: sledujte mobilenet.cz! Už zítra vám nabídneme naše podrobné první dojmy ze Samsungu Galaxy S III!

Ceny u operátorů

Operátor Cena vč. DPH
T-Mobile 15 499 Kč
O2 14 995 Kč
Vodafone 14 977 Kč

Ceny ve volném prodeji

E-shop Cena vč. DPH
Oficiální e-shop Samsung 15 490 Kč
Alza.cz 15 490 Kč
Sunnysoft 15 490 Kč
Electro World 15 490 Kč
Comfor 15 490 Kč
Mall.cz 15 490 Kč
X-Store.cz 15 490 Kč
Nový-mobil 14 913 Kč
Hurá mobil 14 790 Kč
Heureka 14 480 - 18 367 Kč (68 e-shopů)

Graf ceny produktu Samsung Galaxy S III poskytuje server Heureka.cz

Zdroje: obchod-samsung.cz, mobilni-telefony.heureka.cz

Diskuze ke článku
tomáš
Dobrý den
Co myslíte v prodeji v elektře (obchodě zaměřeném na elektroniku) ? Chtěl bych si ho koupit od tud je to důvěrihodné ?
tomáš
nemyslím e-shop ,ale klasickou elektru ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze