Samsung Galaxy S II dostane NFC: dorazí ještě v roce 2011

Samsung v průběhu roku postupně do světa vypustí novou verzi modelu Galaxy S II, která by již měla obsahovat plnou podporu mobilních plateb prostřednictvím technologie NFC.

Samsung Galaxy S II - oficiální fotografie

Tip: přečtěte si také preview - Samsung Galaxy S II: nástupce legendy přichází

Samsung Galaxy S II se zhruba před jedním týdnem začal oficiálně prodávat také v Česku. Pokud si jej zakoupíte, získáte jeden z nejvybavenějších telefonů, kterému k dokonalosti opravdu mnoho nechybí. Kromě xenonového blesku snad možná jen čip pro mobilní bezkontaktní platby a další úkony prostřednictvím NFC, které podporováno novou verzí Androidu 2.3. Samsung však nehodlá usnout na vavřínech a zákazníkům nabídne i verzi s NFC.

NFC Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S II s NFC přijde ještě letos

Čtěte: Samsung Galaxy S II rekordmanem: 3 miliony předobjednávek

Ta se zatím prodává pouze na domovském trhu v Jižní koreji. Výrobce údajně NFC neimplementoval úmyslně kvůli jeho malému rozšíření. To se ale pomalu mění a NFC se postupně začíná rozšiřovat. Samsung tedy připravuje variantu modelu Galaxy S II s NFC pro všechny globální trhy, na které by se měla novinka dostat ještě během tohoto roku.

Samsung Galaxy S II před časem přistál také na redakční stůl a pilně jej pro vás testujeme. Již brzy se můžete těšit na první dojmy a recenzi.

Zdroje: intomobile.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze