Samsung Galaxy S II rekordmanem: 3 miliony předobjednávek

2

Samsung Galaxy S II zřejmě útočí na prodejní trhák roku a láme jeden rekord za druhým. V současné době má již 3 milióny předobjednávek po celém světě.

Minulý týden byl v Jižní Koreji zahájen oficiální prodej Samsungu Galaxy S II a za pouhé 3 dny se ho prodalo na 120 000 kusů. Samsung se v těchto dnech ochotně pochlubil s tím, že celosvětové předobjednávky Galaxy S II dosáhly již 3 miliónů kusů. Ambice na trhu má veliké, neboť cílem bude přesáhnout hranici 10 miliónů prodaných přístrojů do konce tohoto roku.

Čtěte: Samsung Galaxy S II úspěšný doma, v Česku začíná předprodej

Samsung Galaxy S II: oficiální fotografie

Jedno je jisté, pokud by nebyl úspěšný předchozí model Galaxy S (prodalo se ho přes 9 miliónů kusů), asi by takový zájem o dvoujádrový Galaxy S II nebyl. Samsung také zapracoval na reklamě, která není tuctová a dokáže zaujmout netradičním pojetím. Navozuje dojem, že novinka vydrží téměř vše a ve všech možných podmínkách.

Čtěte: Samsung Galaxy S II o sobě dává vědět z Mt. Everestu

Bude velmi zajímavé sledovat, až se začne prodávat v dalších zemích světa včetně České republiky. Pokud jste nedočkaví, můžete si Samsung Galaxy S II předobjednat v oficiálním českém e-shopu Samsungu. Na našem trhu vstoupí Samsung Galaxy S II do prodeje na přelomu května a června. Cena se pohybuje kolem 15 tisíc Kč.

Zdroje: gsmarena.com, pocket-lint.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
martin
samsungu galaxy s se k dnesnimu dni prodalo už víc ,než 14 miliónů.
marCZous33
Mám kolem sebe dost lidi, kteri maji se Samsungem jen a jen problemy. Wave, Star, Monte. Dekuji, Samsung nechci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze