Samsung Galaxy S II se začíná oficiálně prodávat v ČR

10

Ode dneška si zákazníci v České republice můžou dopřát koupi jednoho z nejlepších smartphonů všech dob, dvoujádrového Samsungu Galaxy S II.

Samsung Galaxy S II - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také preview - Samsung Galaxy S II: nástupce legendy přichází

Samsung počínaje středečním dopolednem začal v Česku prodávat očekávaného nástupce populárního modelu Galaxy S s pořadovou číslicí II. V jeho výbavě nejvíce vyčnívá 1,2 GHz procesor Exynos, 4,27 palcový Super AMOLED Plus displej, 8 megapixelový s autofocusem a přisvětlovací dualní LED diodou či nejnovější Android 2.3 Gingerbread s grafickou nadstavbou TouchWiz 4.0.

Čtěte: Samsung Galaxy S II přetaktován na 1,5 GHz (benchmark video)

Telefon se u nás prodává v elegantní černé barvě za cenu přesně 14 950 korun. V neoficiální distribuci jej potom podle serveru heureka.cz seženete již od 12 909 Kč. V tamním žebříčku TOP 50 mimochodem zaujímá první místo. Doporučujeme s objednávkami neotálet, počet kusů je totiž podle Samsungu značně omezen a poptávka jej velmi výrazně převyšuje.

Zdroje: obchod-samsung.cz

Diskuze ke článku
JohnyAsbest
co je platné, že je tzv. nabušen , ale ten tragický plackovitý design, kdyby si vzal aspoň něco z Nexusu S, který je designově daleko před Galaxy S.
Michal
Už zase Johny? Tohle jsme si snad říkali už jinde ne? Displej je placka a telefon má kopírovat přesně tvar displeje ,všechny různý kulatiny a designove výstřelky jsou zbytečné a navíc a na škodu. Zrovna nexus s je jak nějaká plastova hračka, navíc ten lesklý plast na zádech je hned mastný a poškrábaný.
madox
Vazeni neotalejte s nakupem,schazi mu akorat drobna ale v nedalekem budoucnu dost podstatna malickost,je bez chipu NFC :-(
A uzivatelska pamet 32GB misto 16GB by se take hodila vic,samozrejme nutno pocitat pak s vyssi cenou.
Stanley
SGS 2 technologiu NFC má...a teda ma aj cip NFC.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze