Samsung Galaxy Note: jak je doopravdy velký? (srovnání z Berlína)

Obrovský Samsung Note si jistě zaslouží pozornost. Jeho velikost nedává spát. Jenže jak je ve skutečnosti velký? Čísla nám pro představu nestačí. Proto vám přinášíme porovnání se Samsungem Galaxy S II a HTC Incredible S.

Kolem Samsungu Note je stále rušno a ani nám nedal spát. Rozhodli jsme se jej porovnat s nějakým konkurenčními modely, které byly až donedávna považovány za velké. Přímo se nabízelo srovnání se v současnosti nejlepším Samsugnem na našem trhu, modelem Galaxy S II. Hned na první pohled uvidíte, jak velký je mezi nimi rozdíl. Zejména v rozměrech na výšku a šířku. Takřka nesrovnatelné.

Ještě více velikost Notu vynikla v momentě, kdy jsme vedle něj položili HTC Incredible S, telefon více méně standardní velikosti. Nově tedy klidně můžeme Incredible S považovat za zcela normální mobilní telefon. Velký je až Galaxy Note. Dále je nutné zmínit, že s Notem bude možné i telefonovat. Na tak velkou „placku“ u ucha rozhodně nejsme zvyklí. Dle fotografie si můžete udělat představu, jak tak velký telefon u ucha vypadá.

Přečtěte si: Vyzkoušeli jsme Samsung Galaxy Note (video a první dojmy)

Samsung Galaxy Note Samsung Galaxy S II HTC Incredible S
rozměry (mm) 146,9 x 83 x 9,7 125,3 x 66,1 x 8,5 120 x 64 x 11,7
hmotnost (g) 178 116 135,5
velikost displeje (palce) 5,3 4,3 4,0
Diskuze ke článku
Michal
To bude pohoda, ten stroj se mi zamlouvá čím dál víc
anawarr.cz
taky v něm vidím svůj další foun. už se nemůžu dočkat. přešel jsem z sgs na htc sensation a nejsem spokojený, ale sgs2 mě nezaujalo. tohle je to pravé pro mě
Droid
Úžasný kousek techniky. Skoro nevolám, hlavně sms a večer v posteli před spaním surfuju na netu a používám mobil jako multimediálního společníka. Stroj přesně pro mě. Kráááása. Už ať je na trhu.
Esaras
Zarizeni vypada hezky, krasny velky display, avsak ma 2 zakladni vady. Telo bude jak uz to je u samsungy zvykem z plastu, takze tak velike padlo pujde hezky zlomit (uz koleguv sgs2 na tom s pevnosti neni nejlip) a druhou vadou na krase je pouzita cipova sada exynos, ktera je sice pomerne vykonna, avsak ma naprosto mizivou podporu, radsi bych tam videl tegru, ktera je mene vykonna, zato o to lip optimalizovana od ovladacu az po podporu vyvojaru...Me jede na me hd2 vice her nez kolegovi na jeho sgs2 s exynosem, protoze ma cip mizernou podporu ze vsech stran, nejsmutnejsi na tom je, ze nejdou nektere hry, ktere jsou stazeny primo ze samsung marketu, ktery do sgs2 dodavaji. Skoda ze takove zarizeni neudela dell, nebo nokia, tam by ten hw potazmo zpracovani bylo o nekolik radu vys.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze