Update na Android 4.0 pro Galaxy S II a Note bude do tří měsíců

4

Samsung konečně oficiálně odhalil své plány s nejnovějším operačním systémem Android ve verzi Ice Cream Sandwich a především s jeho postupným objevováním na přístrojích řady Galaxy, a to jak smartphonech, tak tabletech. Jako první se mohou těšit majitelé Galaxy S II a Galaxy Note.

A řekněme si to hned na rovinu. Modely řady Galaxy, jež se mohou těšit na update systému jsou následující: Samsung Galaxy S II, Galaxy S II LTE, Galaxy Note, Galaxy R, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 a nakonec Galaxy Tab 7.0 Plus. Jako první samozřejmě Ice Cream Sandwich obdržel Galaxy Nexus, který je u Samsungu jeho průkopníkem.

Všechny přístroje dostanou od Samsungu odlišné oznámení i dodatečné informace k upgradu na nejnovější verzi systému.

Čtěte: Recenze Samsung Galaxy S II – šlechtic Android

Čtěte: Recenze Samsung Galaxy Note – Multimédia ve velkém stylu

Ice Cream Sandwich přináší po dlouhé době přepracované uživatelské prostředí s vylepšeným multi-taskingem, informační lištou, podporou NFC a plným internetovým zážitkem v prohlížeči. Najdeme zde i zbrusu nové aplikace a služby v podobě prográmku People, který v zásadě spojuje vaše kontakty a sociální sítě, či funkce Face Unlock, díky které nebude pro odemknutí přístroje muset pohnout ani prstem.

TIP! Více se o systému Ice Cream Sandwich dozvíte z našeho článku.

I když jste v seznamu nenašli ten váš model, nemusíte zoufat. Komunita serveru XDA je velmi aktivní a přenáší nejnovější verze systémů takřka na jakýkoliv model, pokud ji dokáže minimálně utáhnout.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Radim
Ten Android je fakt paráda, upgrade OS po pár měsících a to ještě musíte mít ten správný telefon. Představte si, že si koupíte notebook a až vyjdou Windows 8, tak si je tam nebudete moci dát, protože nemáte ten správný typ a značku.

Co když máte Galaxy ACE nebo S1. To pak máte smůlu a starý Android.
Lukáš
A Galaxy W nic? Vždit vyšel spolu s R a výkon na ICS má taky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze