Sailfish dostane v červenci řadu vylepšení

31

Telefony finské společnosti Jolla, které běží na operačním systému Sailfish, dostanou během následujícího měsíce update s pořadovým číslem 8. Ten nejenom opravuje chyby a vylepšuje běh, ale přináší i některé nové funkce. Podívejte se s námi na to, jaké to jsou.

Nejvýraznější a nejužitečnější novinkou je schopnost spouštět aplikace pro Android v oddělených oknech. Stejně tak bude možné synchronizovat zařízení s více účty, zvolit různé odesilatele pošty. Nově přibude podpora zadávání textu v čínštině. Těchto a možná i dalších změn se majitelé Sailfishe dočkají v červenci.

Telefon Jolla s operačním systémem Sailfish.

TIP: Slyšíte o tomto operačním systému poprvé a chcete se dozvědět víc? Přečtěte si naše představení anebo se podívejte na podrobný videopohled.

Zdroje: thejollablog.com

Diskuze ke článku
Satai
Z hlediska software odvádějí dobrou práci, ale co to je platné, pokud nejsou letos schopni uvést konkurenceschopný hardware?
Jolla? Sailfish ?
to jsou ti uplakanci a namistrovanci co slibovali, ze jejich Sailfish znici Windows Phone a Nokii ? Chteli mit vlastni store narvany aplikacemi, a dalsi velkohuba prohlaseni ? Nejak ticho po pesine, snad pred rokem jsem videl na nejakem veletrhu jejich slavny Sailfish. Ted se profiluji jako platforma pro geeky, ktera neni masovou zalezitosti, pche. Pred 2 lety tvrdili neco jineho, ale ...

Podobne skomira superotevreny, mimoradne levny, jednoduchy a supamegahypa uzasny FirefoxOS.

A vubec kde je Newkia ? alias udajne Nokia s Androidem po ktere vsichni tak volali ? Zeby zjistili, ze na Androidu budou 10 rezervou ( ani ne kolem) u vozu a v tichosti to zabalili ?

Hehe. Proste na trhu je misto pro 2 s bidou 3 mobilni OS vic ani tuk
cocovina
do nikoho neskáču. to bych si fakt nedovolil. jen mi nedalo nereagovat na váš negativní a posměvácký příspěvek. zřejmě vám musel někdo nějak ublížit - nebo už jste prostě takovej. pokud vás moje reakce nějak rozčílila nebo jsem vás urazil, tak se vám hluboce omlouvám a radím, ať na to prostě zapomenete a už na mě nereagujte.
jinak já jsem samozřejmě neuvedl nic. na to nemám síly ani znalosti. ale zas se na druhou stranu nikomu neposmívám.
uzavřeno.
A
je mi taky docela lito investoru, kteri sedli Jolle na lep, zbastili jim ze dokazi udelat revoluci mezi mobilnimi OS, predbehnout iOS nebo sesadit z trunu Android a narvali jim svoje penize. Ti investori pravdepodobne svoje prasule zpatky neuvidi

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze