Rok 2021 podle diváků: přehled našich nejsledovanějších videí

Rok 2021 podle diváků: přehled našich nejsledovanějších videí
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz

Již téměř 14 let patří k obsahu mobilenet.cz také videa. Neomezujeme se pouze na videorecenze mobilních zařízení, ale připravujeme pro vás občasník mobilecast, první dojmy z horkých novinek či pravidelný souhrn týdenních novinek mNews. Na sklonku roku 2021 je tak ideální čas se ohlédnout a zjistit, jaká videa vás zaujala nejvíce.

Stejně jako v loňském roce, i letos se ohlédneme za videopohledy, které se těšily největší oblibě. Tradičně si projdeme nejsledovanější desítku s někdy velmi těsnými rozdíly v počtu zhlédnutí. Rok 2021 byl nadále poznamenán celosvětovou pandemií koronaviru, kvůli kterému například opět odpadlo několik veletrhů, na kterých jsme se dříve běžně setkávali s novinkami. Výrobci tak své produkty představili buď pouze on-line, nebo ve skromnějších podmínkách.

Oproti minulým rokům se žebříček do značné míry proměnil a nebudeme daleko od pravdy, když prozradíme, že jej do značné míry ovládl jihokorejský Samsung se svými letošními novinkami. Paradoxně se mu však podruhé v řadě nepodařilo zvítězit a první příčku přenechal čínské konkurenci.

V letošním žebříčku může zaujmout především přítomnost Google Pixelu 5. Jak možná víte, Pixely se v České republice oficiálně neprodávají, a možná právě proto se těší značnému zájmu ze strany uživatelů. Za zmínku stojí i neutichající podpora Applu, kdy se recenze iPhonu 13 mini dostala do první desítky během pouhých 2 měsíců.

10. místo

Google Pixel 5 – videorecenze

9. místo

Redmi Note 10 Pro – videorecenze

8. místo

Apple iPhone 13 mini – videorecenze

7. místo

Amazfit GTR 2 – videorecenze

6. místo

Samsung Galaxy A32 5G – videorecenze

5. místo

Samsung Galaxy Watch4 Classic – videorecenze

4. místo

Samsung Galaxy S21 & Galaxy S21+ – videorecenze

3. místo

Samsung Galaxy S21 Ultra – videorecenze

2. místo

Samsung Galaxy A52 – videorecenze

1. místo

Xiaomi Mi Watch – videorecenze

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze