Rocky, Bruce Lee a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Rocky, Bruce Lee a další skvělé hry zdarma
  • Dnes se ukáže Rocky, Bruce Lee a možná, když budete hodní, přijde i kouzelník
  • Také nás čeká nebezpečná jízda na motorce
  • FreeBox každý týden přináší čtyři skvělé hry zdarma
  • Určitě přijde kouzelník

Čas člověka dovede velmi slušně zaskočit. Ani si nevšimnete a uběhne celý týden. Snad to nebude znít rezignovaně, ale vůbec mi nevadí, když strávím pár hodin u hraní her. Tehdy se alespoň dobře bavím. A shodou okolností tu pro vás mám nový FreeBox, ve kterém už čeká čtveřice her zdarma. Tou první jsou závody motorek, ve kterých se pokusíte projet nebezpečnou tratí. Fanoušky fantasy jistě potěší tahové RPG a nakonec nás pozdraví Rocky nebo Bruce Lee.

FreeBox #206 – skvělé hry zdarma

Elite Trials

Má vůbec smysl ještě něco dodávat? Vždyť už to moc dobře znáte. Prostě usednete na motorku, počkáte na startovní výstřel a neohroženě se pustíte z bahnitého kopce. Je zároveň velmi pravděpodobné, že opravdu záhy skončíte na zádech. Skokánky vás hravě vymrští do vzduchu, kdy se sice můžete předvádět a střihnout si nějaký ten trik, ale hlavně si musíte dát pozor, abyste dopadli zase na všechny… obě kola.

Elite Trials

Stáhnout Elite Trials

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Questland

Tato nenápadná RPG tahovka může zprvu působit jako jednoduchá klikačka, jenže v sobě skrývá doslova herní monstrum. Za jednoduchou grafikou a strohým prostředím totiž čeká epický příběh plný děsivých kostlivců a nebezpečných bossů. Hlavní je pak vylepšování vlastní postavy a sběr předmětů. Věřte mi, tento titul vám dovede sebrat času více, než je zdrávo.

Questland

Stáhnout Questland

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Rocky Climb

Uznávám, že název spíš odkazuje k lezení po skalách, ale hlavní postava Rockyho nápadně připomíná. Velmi mě potěšilo, že je hra rychlá a jednoduchá. Alespoň co se ovládání týče. Klepnutím na obrazovku se vaše postava chytí. Díky tomu se tedy prověří vaše reflexy, protože se musíte trefit na úchyty. Cíl je pak jasný – zdolávejte hory a vydržte co nejdéle nespadnout.

Rocky Climb

Stáhnout Rocky Climb

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Bruce Lee Dragon Run

Tentokrát bruslit nebudeme, hrdinou této hry je skutečně Bruce Lee. A nebude to mít vůbec snadné. Známý kung fu bojovník musí projít ohněm i ledem a vy budete jeho průvodcem. Potká totiž překážky, které buď odkopne nebo přeskočí. V zásadě je to běžná běhačka s hezkou grafikou. A mimochodem, čas od času můžete probudit draka.

Bruce Lee

Stáhnout Bruce Lee Dragon Run

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze