Realme Buds Air Pro a Buds Wireless Pro jsou nová sluchátka s ANC

Realme Buds Air Pro a Buds Wireless Pro jsou nová sluchátka s ANC
Fotografie: fonearena.com
  • Jedná se o první sluchátka výrobce s aktivním potlačením okolního hluku
  • Buds Air Pro se mohou pochlubit až 25hodinovou výdrží
  • Buds Wireless Pro mají herní režim s nízkou latencí

Realme nevydává jen nové telefony, ale také příslušenství v podobě bezdrátových sluchátek. Doposud jsme se dočkali sluchátek Buds Air, Buds Air Neo a Buds Q. Dnes tuto skupinku doplňují hned dva nové modely, o kterých informuje gsmarena.com.

Realme Buds Air Pro

Realme Buds Air Pro představují dnešní klasiku v podobě špuntových bezdrátových sluchátek. Výrobce se chlubí potlačením okolního hluku až do 35 dB, což je zajištěno spoluprací mikrofonu FeedFowrard a reproduktoru FeedBack. Dohromady pohlcují zvukové vlny a generují nezbytnou zvukovou bariéru. Realme Buds Air Pro využívá vlastní procesor S1 a přichází s vylepšeným herním režimem s nízkou latencí pouze 94 ms.

Realme Buds Air Pro

Každé sluchátko váží pouze 5 gramů, avšak výrobce prozatím neprozradil informace o baterii. Známe tak pouze kapacitu baterie přímo v pouzdře, která činí 486 mAh. Výdrž sluchátek dohromady s pouzdrem má činit 25 hodin s deaktivovanou funkcí aktivního potlačení hluku, respektive 20 hodin s aktivním ANC. Jakmile si pouzdro celé vybijete, jeho opětovné nabití zabere 1 hodinu, avšak již 10minutové nabíjení přinese 3hodinovou výdrž při poslechu hudby.

Realme Buds Air Pro

Stejně jako obdobná konkurenční sluchátka, i Realme Buds Air Pro se ovládají pomocí dotyku. Párování s vaším telefonem probíhá prostřednictvím Bluetooth 5.0.

Realme Buds Wireless Pro

Realme Buds Wireless Pro podporují kodek LDAC a herní režim s latencí 119 ms. Nosí se zavěšená kolem krku a je v nich 160mAh baterie zajišťující 16hodinovou výdrž s aktivním režimem ANC, respektive 22 hodin bez něj. Opětovné dobití zabere 1,5 hodiny a probíhá skrze USB-C. Pouhých 5 minut na nabíječce však zajistí téměř 2 hodiny poslechu hudby.

Realme Buds Wireless Pro

Realme Buds Wireless Pro váží jen 33 gramů a disponují mírnou zvýšenou odolnost s certitikací IPx4. Konektivita je opět zajištěna skrze Bluetooth 5.0.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze