Realme Buds Air jsou levná a funkcemi nabitá bezdrátová sluchátka

7
Realme Buds Air jsou levná a funkcemi nabitá bezdrátová sluchátka
  • Jsou dodávána v plastovém pouzdře s podporou bezdrátového nabíjení
  • Výdrž samotných sluchátek se pohybuje kolem 3 hodin
  • Nechybí aktivní potlačení okolního hluku a velmi nízká latence

Společnost Realme, která se již propracovala i na český trh, dnes v indickém Dillí představila bezdrátová sluchátka Buds Air. Jedná se o na první pohled vcelku obyčejné pecky, které navzájem nejsou nijak spjaty. Výrobce je dodává v plastovém pouzdře, které slouží pro nabíjení. Samotné pouzdro podporuje bezdrátové nabíjení standardu Qi. Nabití je však možné i klasicky kabelem.

Realme Buds Air
Realme Buds Air

Realme Buds Air jsou vybavena Bluetooth 5.0 a upraveným čipem R1, který má na starost snížit latenci při přenosu zvuku. Výrobce vyzdvihl také speciální herní režim, který sníží zpoždění zvuku až na 120 ms, což je o poznání méně než obvyklých 204 ms. Na každé pecce jsou hned dva mikrofony. První slouží pro hovory, druhý pak pro potlačení okolního hluku. Sluchátka jsou též vybavena 12mm basovým zesilovačem, který by se měl postarat o lepší hudební zážitek při poslechu.

Sluchátka jsou rovněž prošpikována různými senzory. Nastavit si můžete funkci, při které dojde k automatickému zastavení přehrávání, jakmile jednu pecku vyndáte z ucha. Nechybí ani dotykové ovládání, kdy lze snadno pozastavit přehrávání, přeskočit skladbu nebo přijmout hovor. Realme prozatím neoznámil kapacitu baterie ve sluchátkách, avšak zmínil se o 3hodinové výdrži. Pokud využijete i kapacitu plastového pouzdra, vydrží sluchátka hrát 17 hodin.

Realme Buds Air
Realme Buds Air

Realme Buds Air budou k dispozici v bílé, žluté a černé variantě. Cena byla stanovena na velmi sympatických 50 euro, tedy zhruba necelých 1 300 Kč. O dostupnosti na českém trhu však v tuto chvíli nemáme informace.

Realme Buds Air
Realme Buds Air podporují bezdrátové nabíjení skrze pouzdro
Diskuze ke článku
Pesedm
Koss porta pro jsou jen nafouknutá bublina.. levný oblíbený brak..
Mário Kovačič
No cena veľmi zaujímavá. Najviac sa mi zvukovo páčili Koss porta pro. Ale už si ich nemám kam zapojiť. Neviem či už spunty dokážu podať rovnaký výsledok keďže všetko musí byť oveľa menšie. Uvidím ešte ale 50€ je tak strop čo za slúchadlá dám.
Mio
Máte tam chybku: "Sluchátka jsou též vybavena 12mm basovým zesilovačem"
iDominik
Proč vypadají jako AirPods??? To opravdu musejí činky všechno kopírovat od Applu??? Ubohé ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze