Realme představilo dvoje bezdrátová sluchátka. Jedny pecky a jedny špunty

Realme představilo dvoje bezdrátová sluchátka. Jedny pecky a jedny špunty
Fotografie: gadgets.ndtv.com
  • Levnou novinkou jsou špunty Realme Buds Q s rychlým nabíjením
  • Došlo i na odlehčenou verzi starších pecek Buds Air s přídomkem Neo

Realme dnes v Číně prezentovalo novinky z oblasti bezdrátových sluchátek, o čemž informoval gsmarena.com. Výrobce navázal na svá sluchátka Buds Air z počátku letošního roku, a to peckovými sluchátky Realme Buds Air Neo, která představují jejich odlehčenou verzi. Jsou nepatrně větší a postrádají aktivní potlačení okolního hluku. Pouzdro také přišlo o možnost bezdrátového dobíjení.

Realme Buds Air Neo

Sluchátka Buds Air Neo se chlubí až 17hodinovou kombinovanou výdrží, přičemž samotná sluchátka zvládnou hrát až 3 hodiny, zbylá energie je v pouzdru. Výbava stojí na Bluetooth 5.0, přičemž výrobce zmínil latenci 119,2 ms. Majitele telefonů Realme by mohlo potěšit, že se sluchátka dokáží automaticky spárovat. Výrobce je nabízí v zelené, červené a bílé. Cena se na čínském trhu pohybuje v přepočtu lehce nad hranicí tisíce korun, o globální dostupnosti prozatím slovo nepadlo.

Realme Buds Q

Druhou novinkou jsou menší sluchátka špuntového typu Buds Q. Lákají na 20hodinovou kombinovanou výdrž, rychlé 30W drátové nabíjení nebo stupeň krytí IPx4, díky čemuž odolají stříkající vodě. Malá sluchátka se chlubí i s pouzdrem o hmotnosti 35,3 gramů, přičemž každý špunt má jen 3,6 gramu. O propojení s telefonem se stará Bluetooth 5.0. Realme Buds Q jsou prozatím dostupná jen pro čínský trh a cena je stanovena v přepočtu na zhruba 600 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze