Podívejte se detailně na hodinky Samsung Galaxy Watch4 (Classic)

6× aktualizováno
Podívejte se detailně na hodinky Samsung Galaxy Watch4 (Classic)
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Celkem mají být představeny tři velikosti hodinek
  • Nejmenší 39mm verze má disponovat 247mAh baterií
  • Hodinky budou rovněž odolné
  • Představit by se měly 11. srpna

Aktualizováno 4. 8. 2021

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4 Classci se odhalují prostřednictvím renderů od Evana Blasse. Můžeme vidět čelní stranu s otočnou lunetou i záda hodinek s nezbytnými senzory pro měření tepu, okysličení krve a dalších věcí.

Samsung Galaxy Watch4 Classic

Aktualizováno 28. 7. 2021

Do představení nové generace chytrých hodinek od Samsungu zbývají zhruba dva týdny. Čekání si dnes můžeme zkrátit pohledem na to, jak bude vypadat prostředí hodinek Galaxy Watch4. Můžeme vidět spoustu animací, sportovních režimů i měření. Nebude chybět GPS a s ní spjaté mapy, vaši polohu tak budete mít přímo na zápěstí.


Aktualizováno 15. 7. 2021

Server sammobile.com přinesl informaci o tom, že Samsung hodlá do nové generace chytrých hodinek Watch4 nasadit procesor Exynos W920, který poskytne výrazný nárůst výkonu oproti starším modelům. Nový procesor má údajně mít 1,25× svižnější reakce na požadované operace a 8,8× vyšší grafický výkon ve srovnání s procesorem Exynos 9110. Zlepší se též operační paměť, která má u řady Watch4 činit 1,5 GB.

Aktualizováno 14. 7. 2021

Samsung své chystané hodinky zatím oficiálně nepředstavil, avšak zřejmě nechtěně jej předběhly stránky kanadského Amazonu. Na nich došlo k odhalení hodinek Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic. Můžeme se tak na hodinky detailně podívat. Mimo vzhled je také definitivně potvrzeno, že se v hodinkách od Samsungu bude nacházet operační systém Wear OS od Googlu.

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm
Samsung Galaxy Watch4 40 mm

Aktualizováno 5. 7. 2021

O pár dní později si lze trojici barevných variant prohlédnout na krátkých animací kolem dokola. Za vším stojí známý únikář Evan Blass.




Aktualizováno 1. 7. 2021

Samsung chystá také Galaxy Watch4 Classic. Jejich podobu nyní odhalil androidheadlines.com. Spatřit můžeme tři barevné varianty: bílou, šedou a černou. Šířka řemínku má být 20 milimetrů, přičemž v balení mají být k dispozici velikostí S/M a L/M. Samotné hodinky mají být nabízeny ve velikostech 42 , 44 a 46 milimetrů. Mají být odolné proti vodě až do 5 ATM a rovněž plní vojenský standard MIL STD-810 G.

Samsung Galaxy Watch4 Classic

Aktualizováno 28. 6. 2021

Samsung hodlá Galaxy Watch4 osadit BIA senzorem, naznačuje to informace od Maxe Weinbacha. Pokud se to potvrdí, budou schopné měřit váš tělesný tuk a také svalovou hmotu pouze tím, že je budete mít správně připnuté na zápěstí. Očekává se, že BIA senzor bude spojen se senzorem okysličení krve a senzorem tepové frekvence. Spekuluje se rovněž, že by Galaxy Watch4 měly být schopné měřit hladinu cukru v krvi, ale v tomto ohledu nedošlo k žádnému potvrzení.

Původní informace z 8. 6. 2021

Samsung před pár dny odstartoval strategické partnerství se společností Google, jejíž Wear OS se objeví na budoucích hodinkách Galaxy Watch. Nyní dvojice modelů (obě ve dvou velikostech, takže celkem čtyři hodinky) prošla čínským certifikačním úřadem (CCC), na který odkazuje myfixguide.com. Dozvěděli jsme se například, že hodinky podporují nabíjecí výkon 5 W a ani jeden ze čtyř modelů nebude dodáván s nabíjecím adaptérem. Hodinky by měly být dostupné ve velikostech 39 a 43 milimetrů, u druhého modelu pak ve velikosti 41 a 45 milimetrů. 39mm varianta má údajně disponovat 247mAh baterií, což znamená, že u ostatních by měla být baterie větší.

Diskuze ke článku
Šimon Rataj
Šimon Rataj
Budou i čtvercové jako Oppo Watch?
Kubrt Kollert
Kubrt Kollert
A to jako proč?
Radek Polasek
Radek Polasek
Budou Samsung Watch 4 i Watch 4 Classic umět změřit okysličení krve nebo se to bude týkat jen verze Classic?
Bob Hrbek
Bob Hrbek
Ve finále senzor měření cukru nemají. Napříč značkami Huawei, Samsung, Apple nic .... jen lákání spotřebitele, že by mohli disponovat tímto senzorem. Huawei píše, že by mohl dostat tuto funkci v některé aktualizaci na Watch3 (což je blbost, jelikož musí mít jiný senzor který nemají), Samsung je poněkud serióznější, jelikož na rovinu napsali, že senzor nemají a je složité vyvinout spolehlivý senzor na cukr), ale pracuje se na něm, bohužel nedokážou říci jestli bude v další generaci nebo až ob generaci. Apple pro jistotu téma změní a pošle marketingové plky ale k věci se nevyjádří raději vůbec :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze