Psst! Přihlášení čtenáři mobilenet.cz mají výhody navíc, přesvědčte se sami

3
Psst! Přihlášení čtenáři mobilenet.cz mají výhody navíc, přesvědčte se sami
Fotografie: mobilenet.cz
  • Pokud patříte mezi příznivce serveru mobilenet.cz, vyplatí se být přihlášeným členem
  • Přihlášení čtenáři mohou získat slevy na různé produkty, které pro vás testujeme

mobilenet.cz pro vás pravidelně chystá recenze těch nejzajímavějších produktů a vy z toho můžete jen a jen těžit. Mimo častých soutěží a různých akcích můžete získat i zajímavé slevy na mobilní telefony. Stačí, pokud se na serveru mobilenet.cz pohybujete jakožto přihlášený čtenář.

Stačí se přihlásit
Stačí se přihlásit

Co je k tomu zapotřebí? Na hlavní stránce stačí kliknout na ikonku panáčka vpravo nahoře, následně si můžete vybrat metodu přihlášení (skrze Facebook, Google, případně Twitter). Když už budete přihlášeni, nezapomeňte si rovněž zapnout notifikace, aby vám již neunikly žádné zajímavé články, které pro vás naše redakce připravuje.

Nokia 3.1
Nokia 3.1 za lepší cenu? A proč ne...

A jaké že výhody mají přihlášení čtenáři? Ve vybraných recenzích mohou narazit na speciální medailonek, ve kterém se nachází podrobný postup, jak získat slevu na daný produkt u našich partnerů. Tato informace se zobrazuje právě jen přihlášeným čtenářům, což si sami můžete otestovat. Akce jsou časově i množstevně omezené, proto platí, že kdo dřív přijde, ten si slevu určitě odnese.

Rádi byste věděli jako první o možnostech vyhrát zajímavé ceny jak na mobilenet.cz, tak na fZone.cz nebo fDrive.cz? Pak se přihlaste k našemu e-mailovému newsletteru níže.