Prohlédněte si limitovanou edici krytů ClearCase od PanzerGlass

Fotogalerie
2
Prohlédněte si limitovanou edici krytů ClearCase od PanzerGlass
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • V redakci jsme si mohli vyzkoušet plejádu barevných krytů ClearCase
  • Mají zpevněný rámeček, nežloutnou a nabízí antibakteriální povrch
  • Dopřát si je můžete hned v 6 barvách, vsadit můžete i na průhledný ClearCase

Všichni doufáme, že aprílové počasí brzy skončí a konečně si užijeme prosluněných jarních dnů. K tomu se hodí přizpůsobit i váš telefon. Třeba nabídkou barevných krytů ClearCase od PanzerGlass. Jsou k dispozici pro nejnovější iPhony 12. Nám se do redakce pár krytů dostalo, a tak vás nemůžeme ochudit o fotogalerii.

ClearCase

Kryty jsou dostupné hned v několika barvách: zelené, červené, modré, oranžové, růžové a stříbrné. Existuje i průhledný ClearCase, který je na trhu již delší dobu a je navíc dostupný i pro více značek a typů mobilních telefonů. Pořídit můžete i speciální černou edici, která stejně jako průhledný ClearCase nepatří do limitované edice.

A čím jsou kryty kromě barev výjimečné? Nežloutnou, jsou zesílené v rozích a navíc jsou i antibakteriální. Také nijak výrazně nezakrývají design iPhonu. I když jsou robustní, iPhone v krytu působí stále velmi elegantně. Barevně si můžete kryty sladit s barvou telefonu, případně experimentovat. Nám se například líbí zelená a žlutá ve spojení s grafitovou barvou iPhonu 12 Pro Max. Skvěle by ale vypadaly kryty i na bílé či zlaté variantě. Samozřejmě mají výřezy na všechny důležité prvky, tedy nabíjecí konektor, tlačítko tichého režimu i mikrofon s reproduktorem.

Kryty jsou k dostání za zhruba 900 Kč, ale v rámci různých akcí můžete stovku či dvě ušetřit.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Naposledy upraveno: 15. 5. 2021 13:15
Hehe. To asi neni reklamni clanek kdyz jde reagovat.

Mam teda zkusenost se sklem na iPhonu X. Bylo to takove to trapne s rameckama. Lepilo jen po krajich a uprostred tim padem vzduch, zhorsilo to kvalitu displaye a dotyk. Vymeneno za normalni. To se brzo na to zaclo odlepovat v rohu (aspon 2cm). Hruza za 9 stovek. Pak sem koupil amazing 0.2mm od Nillkinu za pulku a sedelo krasne, zakulacene hrany takze lepsi pouzivani gest a nesrovnatelne lepsi olejofobni vrstva (hodne podobna tomu co bylo primo na displayi Xka).

Ted uz na skla kaslu. Ale tohle bych uz nechtel ani za desetinu ceny. Hroznej shit.
Owl 81
Owl 81
No osobně bych tuhle příšernost na svůj iPhone nedal. Jediný hezký a použitelný je klasický čistý Clear Case bez těch trapných rámečku. Tohle je fakt úlet.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze