Výrobce ochranných prvků PanzerGlass odhalil pestrobarevné obaly ClearCase

Výrobce ochranných prvků PanzerGlass odhalil pestrobarevné obaly ClearCase
Fotografie: PanzerGlass
  • Obal ClearCase je již v prodeji za cenu 899 Kč
  • K dispozici je celkem v šesti barevných variantách

K jarnímu období již od nepaměti patří pestrobarevné odstíny. To aktuální začíná již za necelý týden a dánský výrobce ochranných prvků PanzerGlass se na něj letos pečlivě připravil s barevnou edicí obalu ClearCase.

Nový obal PanzerGlass ClearCase Colors kombinuje ochranu telefonu díky použití tvrzeného skla o tloušťce 0,7 mm a barevného odolného TPU rámečku, který osvěží již tak nevšední design řady Apple iPhone 12. Samotné barvy obalů byly navržené tak, aby ladily s dostupnými barvami iPhonů 12. Lze tedy nakombinovat oranžový obal k bílému iPhonu, modrý iPhone sladit s modrým obalem nebo vybrat kombinaci zcela jinou dle osobních preferencí.

PanzerGlass ClearCase

TPU rámeček je pro maximální odolnost tvořen pevnou a pružnou plástvovou strukturu speciálně zesílenou v rozích obalu. Spojením skla a výše zmíněného barevného TPU rámečku se 100% eliminuje žloutnutí oproti standartním obalům na trhu. Nové barevné obaly PanzerGlass ClearCase Colors jsou ve verzi „Anti-Bacterial“, kdy je povrch potažen speciální vrstvou a antibakteriální úpravou, která zničí veškeré bakterie během 24 hodin od kontaktu. Kromě svěžích barev jsou tak obaly bezpečné a hygienické.

Obaly PanzerGlass ClearCase Colors pro iPhony 12 jsou již v prodeji za cenu 899 Kč v následujících barevných variantách: zelená, červená, modrá, oranžová, růžová a stříbrná.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze