Prodeje Apple Watch vzrostly meziročně o polovinu. Prakticky nemají konkurenci

9
Prodeje Apple Watch vzrostly meziročně o polovinu. Prakticky nemají konkurenci
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Apple prodal za čtvrtletí 6,8 miliónů chytrých hodinek
  • Další značky také rostly, odstup je však propastný

Apple pokračuje v dominanci v oblasti chytrých hodinek. Jak ukazují poslední zprávy zveřejněné na strategyanalytics.com, společnost dokázala ve třetím čtvrtletí navýšit prodeje chytrých hodinek Apple Watch o 42 % ve srovnání se stejným čtvrtletím minulého roku.

Odhady tak říkají, že v absolutních číslech to znamená nárůst prodejů z 4,5 milionů v roce 2018 na 6,8 miliónů během třetího čtvrtletí.

Apple Watch 4

Veškerá konkurence za těmito čísly výrazně zaostává. Apple expedoval 1,9 milionů chytrých hodinek, což je ale také výrazný nárůst oproti minulému roku, kdy měl za stejné čtvrtletí jen 1,1 miliónu. Následuje pak Fitbit s 1,6 milionem prodaných kusů. Oproti loňsku je to také nárůst, ale jen o sto tisíc kusů.

Diskuze ke článku
Peter
Majitelia iPhonov si iné smart hodinky asi veľmi kupovať nebudú. Ak by som mal iPhone, tak by som o iných hodinkách asi tiež neuvažoval. Mám Note 10, tak som išiel do Samsung Watch. iPhone nie je lacný mobil a smart hodinky tiež nie sú úplne lacné zariadenia. Klientela Apple je niekde inde ako klientela low end mobilov.
End
Tak chytří lidé si šmejdy nekupují a hodinky mají jiné a lepší k čemu detekce pádu která nefunguje, k čemu EKG která nefunguje? K ničemu. A za 10k a výš jsou jiné lepší.
Viks
Ja idem do garminu a som majitel iphoňu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze