Přichází Fold2, LG Wing a zabiják příšer

mNews
Přichází Fold2, LG Wing a zabiják příšer
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Samsung oficiálně představil Galaxy Z Fold2 s větším displejem a novým pantem
  • LG Wing se možná stane skutečností a brzy se dočkáme mobilní hry The Witcher: Monster Slayer
  • mNews přináší výběr těch nejzajímavějších zpráv z mobilního světa

Samsung nechce být k smíchu a s Foldem2 se opravdu snaží, LG je stále LG, takže dělá divné věci a nakonec hodíme minci Zaklínači. Toss a coin to your… Ne, toho už bylo dost. Vítejte u mNews.

Přichází Fold2, LG Wing a zabiják příšer – mNews

Samsung Galaxy Z Fold2 přichází

Samsung v online prezentaci představil nástupce skládacího telefonu Galaxy Fold. Vnitřní displej umí 120 Hz a narostl na 7,6", zmenšovaly se rámečky, hlavně ale zmizel ten obří výřez. Místo něj v displeji najdete drobný průstřel. To samé platí o venkovním displeji, který už nemusí být pro smích, protože zabírá celou čelní plochu. Telefon má celkem 5 foťáků, dvě 10Mpx selfie a tři 12Mpx zadní snímače. Nechybí širokoúhlý ani teleobjektiv. Technologie pantu pak připomíná véčko Galaxy Z Flip. To si mimochodem nyní můžete pořídit už za cenu pod 30 tisíc korun. Galaxy Z Fold2 se u nás bude prodávat za 55 tisíc. Je to hodně, ale protože je tento rok zatím dost šílený, čekal jsem to horší.

LG Wing dorazí možná letos

A levné nebude ani LG Wing, o které jsme vás již informovali. To nabídne otočný displej, pod kterým se skrývá druhý. Tady se můžete podívat i na praktické ukázky reálného využití. No a to je tak všechno. Tedy doufejme, že ne. Tento princip však hodně spoléhá na upravený software, což může být nakonec kámen úrazu. S výkonem vyšší střední třídy by měl telefon stát přibližně 26,5 tisíc korun, což by zase nebylo tak hrozné s ohledem na to, o jaký bizár se jedná.

Kamera pod displejem skutečností

Selfie kamera ukrytá pod displejem je realitou a ZTE oficiálně představilo telefon ZTE AXON 20. Výrobce slibuje, že kvalitou se kamera vyrovná konkurenci, ale raději bych s verdiktem počkal, až uvidíme reálné výsledky. Jinak telefon padá spíše ke střední třídě se Snapdragonem 765G, 8 GB RAM a 2 zbytečnými čočkami pro hloubku a makro snímky. Cena 10 tisíc korun je však působivá, ale o dostupnosti v Evropě nepadlo ani slovo. Tady je však téměř jistota, že již brzy tuto technologii uvidíme tak často, jak reklamy na YouTube.

The Witcher: Monster Slayer míří na telefony

Fanoušci Zaklínače zbystřete, tzn. kopněte do sebe elixír Kočka, protože na telefony míří nová hra z tohoto špinavého, leč populárního světa. Půjde o titul v rozšířené realitě, velmi podobný hitu Pokemon GO. Dějově se vrátíme někam před herní trilogii a evidentně se můžeme těšit na lovení příšer. Datum vydání zatím neznáme, ale já říkám… čím později přijde, tím lépe. To zase bude propařených hodin. Alespoň tady člověk u toho hraní chodí.

Kopií Pokemon GO vyšlo nepočítaně, ale uchytily se jen opravdu velké značky, třeba Harry Potter. Uvidíme, jakou sílu má Zaklínač. Co vy? Zapojíte se do lovu?


Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze