LG Wing s otočným displejem pózuje vedle Samsungu Galaxy Notu20

3× aktualizováno
LG Wing s otočným displejem pózuje vedle Samsungu Galaxy Notu20
Fotografie: etnews.com
  • Telefon by se mohl prodávat za méně než třicet tisíc korun
  • Hlavní displej údajně nabídne uhlopříčku 6,8 palce, sekundární pak 4 palce
  • Představení proběhne zřejmě až 5. října

Aktualizováno 14. 9. 2020

Čekání na LG Wing s otočným displejem si lze zkrátit novými snímky od slashleaks.com. Na nich můžete vidět chystané LG vedle Samsungu Galaxy Note20.

Aktualizováno 11. 9. 2020

Jihokorejský server wowtv.co.kr přinesl informaci, že k představení netradičního LG Wing dojde 5. října. První informace by však LG mohlo zveřejnit mnohem dříve. Naznačuje to propagační video, které končí siluetou telefonu a datem 14. září.

Aktualizováno 9. 9. 2020

Evan Blass a gsmarena.com zveřejnili tiskovou fotografii chystaného LG Wing, které se představí již 14. září. Půjde o velmi zajímavé zařízení se dvěma displeji, z nichž ten větší s úhlopříčkou 6,8 palce bude otočný. Sekundární displej, který bude standardně skrytý pod prvním, má mít úhlopříčku zhruba 4 palce. Na fotografii je telefon zachycen ve dvou různých variantách, nechybí informace o podpoře sítí 5G a na zadní straně je hned trojlístek fotoaparátů ve výrazném modulu. Hlavní snímač by měl mít 64 megapixelů.

LG Wind
LG Wing

Původní informace ze 30. 8. 2020

Originální smartphone LG Wing by se mohl podle informací xda-developers.com (který se odkazuje na korejský deník heraldcorp.com) prodávat na americkém trhu za 1 000 dolarů, tedy v přepočtu přibližně 26,5 tisíc korun včetně DPH. O výkon by se měl podle dostupných informací postarat procesor Snapdragon 765G, který se chlubí podporou 5G sítí i špičkovou energetickou efektivitou. Primární displej pak údajně nabídne uhlopříčku 6,8 palců, sekundární pak 4 palce. Níže se můžete podívat na některá z možných využití dvojice obrazovek v automobilu, kdy lze mít najednou spuštěnou navigaci a další aplikaci.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Myslím si že ukáží Wing 14.9 a v prodeji bude 5.10. Jinak podle nového úniku by měl LG nabídnou Gimbal cameru jako má vivo.

://nl.letsgodigital./smartphones/lg-wing-smartphone-camera/amp/?__twitter_impression=true
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Naposledy upraveno: 11. 9. 2020 11:49
https a org.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze