Pokémon Go se dostal na Windows 10 (Mobile), prozatím neoficiálně

8

Opět zde máme jednu novinku pro fanoušky populárního šílenství jménem Pokémon Go. Tentokrát ale pro ty, kteří používají zařízení s Windows 10 a jejich mobilní platformu. Objevila se totiž beta aplikace, PoGo-UWP, která pomůže s přenesením hry do zařízení s Windows.

Pokémon GO

Windows 10 (Mobile) je stále ještě pro vývojáře méně atraktivní, a tak uživatelé těchto zařízení museli zapomenout na lov Pokémonů, který zachvátil miliony lidí. Touha chytat pokémony v reálném světě pomocí mapy a sbírat Pokébally byla ale větší, a proto se zrodila aplikace PoGo-UWP.

TIP: Recenze Pokémon GO – V ten pravý okamžik

Celý postup, jak dostat Pokémon Go do telefonu s Windows 10 Mobile je složitější a konkrétní návod najdete na diskusním fóru GitHub, kde stáhnete i všechny potřebné soubory. Pokud byste v instalaci přeci jen tápali, můžete se podívat na video výše, které vás provede celým procesem instalace. Celé stažení a instalace je pak čistě na riziko uživatele. Během používání se také mohou vyskytnout časté chyby, které vyplývají z beta verze aplikace.

Stáhnout Pokémon GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: github.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
CookieConsent
Tak to je slušně ubohé. WM je fakt platforma k smíchu. Ani na práci ani na hraní, spíše tak z nostalgie.
Ar
Rozhodně je pro mě větší shit android, ten neustále padá, úchvatná funkce RAM vám killne appku, co chcete hrát, místo toho, aby vám to killnulo zbytek appek na pozadí (sice jsem slyšela, že od verze 5 tuto správu znatelně vylepšili, ale pozdě), nebo vám to ty úžasný appky ani nespustí, ptz ani nefungují. U windows máte aspoň jistotu, že ta appka funguje, anebo ji opraví. Je to stabilní systém, u kterého jsem nenarazila na jedinou chybu, narozdíl od androidu, ten mi pil neustále krev. Navíc je tam appek tisíce, a to že jich je na android více, a? Všechny důležité tam jsou, stejně se ani neprobíráte všema appkama, nainstalujete si jich... 10, 20,30? A proto jich potřebujete půl milionu? Toto vyjádřil jeden takovej pěknej nadpis jednoho článku: Android Market je plný smetí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze