Pokémon Go má přes 10 miliónů instalací v obchodě Google Play

7

Mobilní hra Pokémon Go do dnešního dne vyšla pouze na třech trzích – v USA, Austrálii a na Novém Zélandu. Přesto obchod Google Play eviduje již více než 10 miliónů stažení. Toto číslo navíc bude rychle růst, hra totiž oficiálně dorazila do Německa.

Pokémon GO

Je to přesně týden od doby, kdy byla mobilní hra Pokémon Go vydána. Pouhých sedm dní stačilo, aby zaujala neuvěřitelnými statistikami a neobešla se samozřejmě bez problémů. Pokémon Go hrají hráči po celém světě, a to navzdory tomu, že byla oficiálně vydána pouze na třech trzích. Pouze v USA, Austrálii a na Novém Zélandu ji bylo možné stáhnout z klasických obchodů s aplikacemi. I to však stačilo, aby obchod Google Play hlásil počet instalací v rozmezí 10 až 50 miliónů. Jde o velmi působivé číslo. Musíme však doplnit, že nemusí reflektovat počet aktivních hráčů oficiální cestou. Jde jen o počet instalací.

TIP! Hra Pokémon Go letí vzhůru, akcie Nintenda také

Pokémon GO

Počet stažení z AppStore pro systém iOS není v tuto chvíli k dispozici. Odhady však udávají, že v USA byla hra z obchodů Google Play a Appstore stažena celkem 7,5milionkrát. Všechna čísla budou navíc v brzké době narůstat ruku v ruce s tím, jak budou přibývat regiony, kde bude možné hru oficiálně stáhnout. Například dnes byla oficiálně oznámena dostupnost Pokémon Go v sousedním Německu.

We are excited to announce that Pokémon GO is officially available to Trainers in Germany. Like our official Pokémon GO...

Zveřejnil(a) Pokémon GO dne 13. červenec 2016
Diskuze ke článku
Xzeit
Už se nemohu dočkat, až bude v obchodě u nás. Těším se, až ji budu hrát a při přechodu přes cestu mě zajede auto :-)
lukáš
alespoň lidi vytáhnou ty své znuděné prd€le z domu. slabší kusy při tom možná příjdou o kejhák. tak to mezi pokémony ale chodí.
romek
mě to z obchodu play nenabídne instalaci na lg g4
adam
Ahoj

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze