Podznačka Nothing uvádí na trh tři nové produkty: sluchátka, hodinky a nabíječku

Podznačka Nothing uvádí na trh tři nové produkty: sluchátka, hodinky a nabíječku
Fotografie: CMF
  • Produkty zaujmou designem i velmi příznivou cenou
  • Nejlevnější jsou hodinky CMF Watch Pro

Společnost Nothing, kterou založil Carl Pei (bývalý spoluzakladatel značky OnePlus), se proslavila nepřehlédnutelnými marketingovými aktivitami a netradičními produkty. Stejně tak hodlá upoutat pozornost svou značkou CMF, která zastupuje neméně stylové produkty, avšak za dostupnější ceny. Včera tak byla uvedena tři nová zařízení: sluchátka CMF Buds Pro, chytré hodinky CMF Watch Pro a nabíjecí adaptér CMF Power 65W GaN.

CMF Buds Pro

Sluchátka CMF Buds Pro jsou již na první pohled velmi zajímavá po designové stránce, neboť se ukrývají ve stylovém kulatém pouzdru ve třech výrazných barvách: bílé, černé a oranžové. Samotná sluchátka pak mají 6,5hodinovou výdrž se zapnutým ANC a až 11 hodin bez něj. Technologie ANC by pak měla potlačit okolní ruchy až o 45 dB, technologie úpravy basové složky zase funguje na bázi real-time, tedy s okamžitou reakcí na okolí. Podporují kodeky AAC a SBC, k dispozici je rovněž šestice mikrofonů a celková výdrž činí až 39 hodin. Nabíjet sluchátka je možné pouze skrze USB-C. Propojení probíhá skrze Bluetooth 5.3, zatímco odolnost má zajistit IP54. Tato sluchátka jsou cenově skutečně dostupná, neboť si je výrobce cení na 49 eur, tedy zhruba 1,5 tisíce korun.

CMF Watch Pro

Příznivce wearables budou jistě zajímat také hodinky CMF Watch Pro, jež se mohou pochlubit 1,96" AMOLED obrazovkou s rozlišením 410 × 502 pixelů s jasem více než 600 nitů. Obnovovací frekvence pak činí netradičních 58 Hz, což je téměř dvojnásobek oproti 30 Hz dostupných u mnohých levnějších chytrých hodinek. Z další výbavy jistě potěší integrovaná GPS, monitoring okysličení krve, stresu či spánku. Díky integrovanému mikrofonu a reproduktoru je možné s hodinkami zároveň vyřizovat hovory v propojení s telefonem. Hodinky si výrobce cení na 39 eur, v přepočtu tedy na něco málo přes tisíc korun.

CMF Watch Pro

Konstrukce46,9 × 39,9 × 12,9 mm, 30,4 g, odolnost: IP68
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejAMOLED, 1,96" (410 × 502 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.3, ne, ne
Akumulátor340 mAh, nabíjení: ?

Posledním produktem je neméně stylová nabíječka CMF Power 65W GaN osazená dvojicí USB-C a jedním USB-A. Celkový výkon činí 65 W, který lze různě distribuovat mezi jednotlivé porty. Při nabíjení pouze USB-A činí max. výkon 36 W, dvojice USB-C pak zvládne 65 W, při osazení všech tří portů umí jedno USB-C nabíjet výkonem 45 W, zbylá konektory pak každý výkonem 7,5 W. Z různých standardů je k dispozici PD3.0, QC4.0+/3.0/2.0, SCP, FCP, PPS, AFC, Samsung 9V2A, DCP, a Apple 2,4 A.

CMF Power 65W GaN
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze