Podrobný videopohled na vlajkovou loď z Tchaj-wanu: HTC One X

3

Nejvybavenější telefon z nové rodiny HTC One disponuje opravdu špičkovou výbavou a logicky tak vzbuzuje nejvíce zájmu. Jelikož i naši čtenáři projevili zájem co nejdříve zhodnotit aktuální formu výrobce, podíváme se na HTC One X nejdříve na videu, předtím, než se v neděli dočkáte kompletní recenze.

HTC One X charatekterizuje především velký 4,7“ HD displej a čtyřjádrový procesor nVidia Tegra 3. Samozřejmostí je také nejnovější Android 4.0 a nové prostředí HTC Sense 4.0. Je tedy rozhodně na co se těšit.

Oproti ostatním telefonů z řady One (HTC One S a HTC One V) nabízí „Xko“ navíc i malou zajímavost v podobě NFC. Poprvé u tohoto výrobce. S telefonem tak budete moci jednoduše sdílet data nebo provádět i bezkontaktní platby.

HTC One X – 1. díl: konstrukce

Jak bylo avizováno na začátku, kompletní recenze se dočkáte zanedlouho, stále je ale prostor na zapracování vašich dotazů. Takže neváhejte a využijte naší diskuze pod článkem.

Tip: Podrobnější informace o telefonu si můžete zatím přečíst zde: Testujeme HTC One X: první dojmy z nové vlajkové lodi

Diskuze ke článku
Jarda
zajimalo by me jak to je stim rychlo focenim jestli pritom stiha taky tak rychle zaostrovat na jine pedmety
Honza D
Já teda nejsem expert...ale One X má podle mě IPS display a všude na zahraničních serverech je brán jako etalon spolešně s retina zobrazovačem apple. A vy říkáte, že teda jako "OK"...já jsem všude četl, že je to to nejlepší zobrazení jaké kdy viděli...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze