Pro HTC One X je již dostupná třetí aktualizace v pořadí

4

Na začátku měsíce jsme vás informovali o uvolněné druhé aktualizace. Uplynuly necelé tři týdny a HTC uvolnilo již třetí aktualizaci. Co zatím stojí? HTC se opravdu zaměřilo na důkladnou podporu svých výrobků a komfort zákazníků nebo nová vlajková loď trpí mnohými bugy?

HTC One X - oficiální fotografie

TIP: Recenze HTC One X – Velkolepá jednička

Nová aktualizace nese označení 1.29.401.11 a již nyní je distribuována majitelům HTC One X. Pro její nainstalování stačí jít v telefonu do nastavení a kolonky aktualizace softwaru. Nový software má velikost 14,23 MB. Pro jeho instalaci stačí mít dostatečně nabitou baterii a být připojený v bezdrátové síti Wi-Fi. Changelog aktualizace nepřináší žádné nové funkce nebo velká vylepšení. Odstraňuje především některé chyby a bugy.

TIP: HTC One X obdrželo již druhou aktualizaci. Víme, co přináší

Přehled změn a novinek

  • Nová verze HBOOTu 0.95
  • Nová verze Radia 1.1204.105.14
  • Nová verze Kernelu 2.6.39.4-gc9932b1
  • Vylepšena správa paměti
  • Optimalizováno Wi-Fi
  • Odstraněn bug multi-taskingu, kdy docházelo často k vypnutí aplikace na pozadí při jejím minimalizování
  • Údajně odstraněno blikání displeje

Jak můžete vidět, nová aktualizace se zaměřuje především na odstranění několika bugů. Žádné nové funkce a vylepšení nepřináší. Byla vám už nová aktualizace nabídnuta? Podělte se s námi o vaše postřehy a dojmy.

Zdroje: forum.xda-developers.com

Diskuze ke článku
jakub
Už konečně funguje wifi a připojení na zabezpečenou sít?! Kvůli tomu jsem ho dal pryč ... a vrátil se k apple :/
RadekRRR
Na mém htc one V proběhla aktualizace,po níž začal správně fungovat bluetooth a bez problémů se připojí k org handsfree ve voze Škoda.Před tím to možné nebylo.Málem taky šel z domu:)
TommY
Blikání byl bug? Ještě že tak... Já už se bál, že jsem tam něco utavil tou přehřívající se Tegrou a baterkou... A multitasking padá furt :/ BTW brzo zas vyjde nový update, neví někdo jak to bude s tím přehříváním? V zimě to bude fajn, ale teď se mi moc nelíbí držet v ruce padesátistupňový mobil, nedejbože ho přikládat k uchu...
Václav Jirsa
Zdravím dnes jsem ho vybalil poprvé aktualizaci nabídnul ale problém je v tom že už půl hod stojí v aktualizaci a dál nic jak dlouho vám ten proces trval?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze