Podívejte se na zrušené hodinky Xbox od Microsoftu

2
Podívejte se na zrušené hodinky Xbox od Microsoftu
  • Na internet unikly fotografie zrušených chytrých hodinek od Microsoftu s logem Xboxu
  • Mělo jít o hodinky s magnetickým Surface konektorem, 1,5palcovým displejem, 6GB úložištěm či LTE
  • Do prodeje se měly dostat v průběhu roku 2015, ale přednost dostala pravděpodobně první generace náramku Microsoft Band

V mnoha ohledech byl Microsoft až překvapivě často oproti ostatním napřed, co se nových technologií a nápadů týče, ale bohužel neuděl vždy ta nejlepší rozhodnutí. Jmenujme třeba příchod PC tabletu daleko před iPady či první verzi mobilních Windows, která určila směr vývoje chytrých telefonů, HoloLens a Mixed Reality se snaží dobít svět rozšířené reality a Surface založil úspěšně zcela nový druh zařízení, která jsou nyní na vzestupu. Redmondský gigant má ovšem na svědomí i řadu nedokončených prototypů a nápadů, ať už se jedná o kdysi bájnou Lumii McLaren se speciálním displejem, malý tablet Surface Mini či chytré hodinky Xbox.

Microsoft Xbox Watch

Právě k poslednímu jmenovanému prototypu nám dnes uniklo pár fotografií, které ukazují chytré hodinky Xbox zepředu i zezadu. Zvěsti o těchto hodinkách se objevily již v roce 2013, avšak po mnoha prototypech se Microsoft rozhodl vývoj produktu ukončit. Dle nových obrázků se jedná o hodinky svým vzhledem připomínající například Watch od Applu, které ovšem přišly na trh až o dva roky později.

Podle zdroje obrázků měly přijít hodinky s magnetickým pinem ve stylu Surfacu, jenž můžeme vidět na fotce. Vana hodinek měla být ze speciálního hliníku třikrát tvrdšího než sklo. Zařízení mělo mít dále 1,5palcový displej, 6 GB interního úložiště, možná i LTE a vyměnitelné řemínky. Vydání Xbox hodinek se původně plánovalo na rok 2015, ale k tomu, jak víme, nikdy nedošlo. Namísto toho vydal Microsoft v roce 2014 svůj první chytrý náramek Microsoft Band.

Zdroj: mspoweruser.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Antik
Skoda ,kdyby microsoft dotahl vsechny sve projekty ko konce a nevykaslal (nekaslal) na ne tak mohl trh vypadat jinak (a na penize se vymlouvat nemuze)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze