Prodejte jakýkoli starý produkt a nový XBOX vás vyjde obzvlášť výhodně

Prodejte jakýkoli starý produkt a nový XBOX vás vyjde obzvlášť výhodně
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nastal čas vyměnit svou starou konzoli za novou. Nově totiž můžete prodat své použité zařízení a získat nový XBOX za bezkonkurenční cenu. A navíc jako bonus dostanete měsíční předplatné Xbox Game Pass.

Nový XBOX Series S teď pořídíte výhodněji než kdykoli předtím. Stačí, když přes stránku kupxbox.cz prodáte jakékoli své použité zařízení. Nemusí to být jen herní konzole, ale klidně i telefon, tablet nebo třeba chytré hodinky. Výkup totiž zajišťuje společnost Mobil Pohotovost. Výhodou také je, že kvůli prodeji nemusíte nikam chodit, stačí si objednat bezplatnou přepravu k sobě domů. Následně vám po kontrole zařízení bude připsána výkupní cena na bankovní účet a ještě získáte Xbox Game Pass Ultimate.

Pokud se například chystáte upgradovat z XBOX One S právě na nový XBOX Series S, pak vás novinka ve finále vyjde jen na 4 240 Kč. A jako bonus na vás čeká měsíční předplatné Xbox Game Pass Ultimate, který vám mimo jiné zajistí přístup ke knihovně s více než 100 vysoce kvalitních her, včetně těch nejlepších titulů od EA.