Xbox One Console Streaming pro Android je dostupná po celém světě

6
Xbox One Console Streaming pro Android je dostupná po celém světě
  • Hraní špičkových her z Xboxu One je možné i vzdáleně pomocí vašeho telefonu s Androidem
  • Potřebnou službu Microsoft rozšířil do celého světa
  • Potřebujete jen vhodný telefon, rychlý internet a ovladač

Microsoft na svých stránkách xbox.com oznámil, že služba Xbox One Console Streaming je nově dostupná v podstatě celosvětově. Jinými slovy všude, kde je podporována služba Xbox One. Služba umožňuje hrát vaše zakoupené hry pro Xbox One na vašem chytrém telefonu s operačním systémem Android. Potřebujete mít pouze doplňkovou službu Xbox Game Pass, která vychází na 4 dolary měsíčně.

Xbox One Console Streaming

Chcete-li začít hrát hry pro Xbox One na zařízení s Androidem, musíte se připojit k programu Xbox Insider. Následně bude vyžadováno, aby vaše zařízení disponovalo systémem Android 6.0 a novějším + technologií Bluetooth 4.0 či modernější. Dále bude potřeba ovladač Xbox One s podporou Bluetooth, který spárujete s vaším telefonem/tabletem. V neposlední řadě je nutné si stáhnout aplikaci Xbox Game Streaming Preview z obchodu Google Play. Pro korektní hraní je nezbytný také kvalitní internet. Minimem je rychlost stahování 4,75 Mb/s a latence maximálně 120 ms. Doporučena je však rychlost 9 Mb/s a latence pod 60 ms.

Stáhnout Xbox Game Streaming

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
Jiří
Dobrý den, ve článku máte chybu. Člověk nemusí mít Xbox game pass ,aby mohl hrát na androidu. Stačí klub hub inside, aplikace streaming a změnit v nastavení region na UK. Samozřejmě WiFi 5ghz. V telefonu se pak člověk orientuje v rozhraní Xboxu a může hrát veškeré hry, které má koupené.
Petr
No jak je milne uvedeno, pro nas region to neni. Je treba ho zmenit, coz neni to co bych chtel (lze menit jen kazde 3 mesice).
Vítek
Za kolik to chcete

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze