Podívejte se na tu nádheru, Motorola Edge 40 Pro bude mít 165Hz displej

17
Podívejte se na tu nádheru, Motorola Edge 40 Pro bude mít 165Hz displej
Fotografie: Motorola
  • Výkon má zajišťovat Snapdragon 8 Gen2
  • Neměla chybět zvýšená odolnost se stupněm krytí IP68
  • Zřejmě půjde o globální variantu Motoroly X40

Motorola se zřejmě chystá na globální trhy přivést nový vlajkový model. Naznačují to informace od Evana Blasse, který sdílel tiskově se tvářící materiály týkající se Motoroly Edge 40 Pro. V jejím případě by se totiž mělo jednat o zařízení, které je již na čínském trhu prodávané jako Motorola Moto X40.

Motorola Edge 40 Pro

Telefon bude mír velký 6,7" OLED displej s Full HD+ rozlišením a navíc velmi vysokou 165Hz obnovovací frekvencí. Výkon má obstarávat Snapdragon 8 Gen2 a špičkově bude mobil vybaven i po fotografické stránce. Hlavní snímač by měl mít 50 megapixelů a optickou stabilizaci obrazu, doplní jej 50megapixelový ultraširokoúhlý objektiv se záběrem 117° a nakonec 12megapixelový teleobjektiv s dvojnásobným bezztrátovým přiblížením.

V těle bude nevelká baterie s kapacitou 4 600 mAh a podporou velice rychlého 125W drátového nabíjení a 15W bezdrátového nabíjení. Potěší i zvýšená odolnost s certifikací IP68 a stereo reproduktory. V tuto chvíli však není známo, kdy dojde k oficiálnímu představení.

Diskuze ke článku
Jakub Pustina
Jakub Pustina
6,7" dokáže vyrobit každý čínan, co 6" nadupaný, to je umění
Ben Ben
Ben Ben
Možná by se mohla Motorola radši zaměřit na foťáky. Ty ji moc v té nejvyšší kategorii nejdou. Než na zbytečné Hz displaye.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Zachovat cenu a mohl by být zajímavý..
Martin Ma
Martin Ma
Oni to podle me umi jakube, ale nechteji, potrebuji prodat za cenu ktera je pro ne vyhodna.
"Chcete kompaktni vybaveny telefon, se solidnim nadprumernym hw? Ok vyrobime, zadame vyrobu u Foxxcon, ale bude to stat mezi 15-20tis.
Takhle by to mohlo byt u vetsich znacek, u tech mensich midend a naprostych lowend no name, maji fabriky nabidku "vzoru" oni si nektery s pro ne prijatelnou cenou vyberou, zadaji chceme znacku nasi firmy umistit tak a tak a hotovo.
Takhle to vidim u zminenych trid v pripade alcatel, sencor,ulefone,umidigi atd atd...znacek je opravdu neskutecne moc a to jsou ty znamejsi a u nas dostupne

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze