Podívejte se na působivé demo Siri na iPhonu 4S

3

O pokročilém systému hlasového ovládání a povelů Siri jsme vás informovali již v našem článku po oficiálním představení nového iPhonu. Nyní se na internet dostává kromě reklamy přímo demo aplikace. A nutno dodat, že velmi působivé demo.

Hlasové ovládání je ve smartphonech přítomno již pěkně dlouhou dobu, avšak Apple se svým nápadem Siri jde mnohem dál. S iPhonem 4S si prakticky můžete povídat a ptát se jej na vše, co potřebujete, zatímco vám v reálném čase bude odpovídat a ukazovat potřebnou informaci.

TIP! O aplikaci Siri se toho více dozvíte v našem preview přístroje iPhone 4S.

Nevěříte? Stačí se podívat na pár videí níže a vše spatříte na vlastní oči. Nejen, že Siri nemá problém s rozpoznáváním hlasů a různých přízvuků, dokáže vám také v několika různých přízvucích odpovídat. Siri je prozatím plánováno exkluzivně pro iPhone 4S, jsme si ale jisti, že v případě úspěchu bude k dostání i na jiných modelech. My navíc doufáme, že se něco podobného dočkáme také na dalších operačních systémech.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
michal
To je fakt bomba :-) Připadá to jak ze StarTreku. Doufam že Android se taky na něco takového zmůže, a v češtině
Radim
Na to se opravdu těším ze všeho nejvíce a vzhledem k tomu, že je to zabudováno do OS, tak se dá čekat, že to budou využívat další aplikace, pravděpodobně i některé hry.

Dneska jsem si dělal z navigace v Jaguaru XF legraci, ptal jsem se, jestli mě může navést do hotelu. Samozřejmě, že to neumí. S novým iPhonem to bude v pohodě, prostě řeknete Siri, ať vás navede domů/do práce/do hotelu a je to.
petr
taky se tesim uz tydem mam telefon zaplaceny,obednano v londyne, dorucen by mel byt do konce mesice,apple nestiha vyrizovat obednavky, ale siri + videostabilizace (full hd video,konecne muzu odlozit svuj fotoaparat sony DSC T200) 2 hlavni duvody koupe, a uz jen jeden pristroj v kapse...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze