Podívejte se na naše nové průvodce. Pomohou vám vybrat a nespálit se

1
Podívejte se na naše nové průvodce. Pomohou vám vybrat a nespálit se
Fotografie: mobilenet.cz
  • mobilenet.cz spouští přehledné průvodce, které vám pomohou vybrat to pravé zařízení přesně pro vás nebo vaše blízké
  • Prozatím můžete vybírat z telefonů, tabletů a fitness náramků
  • Následovat budou výběry chytrých hodinek a konvertibilních zařízení
  • Všechny výběrové články pro vás budeme po celý rok postupně obohacovat a pravidelně aktualizovat

Vánoce jsou na spadnutí a mnozí z vás vybírají novou elektroniku. Abychom vám pomohli, připravili jsme pro vás výběrové články, které jsme nově zařadili do speciální samostatné kategorie PRŮVODCI, ke které se dostanete přímo z horního hlavního menu na mobilenet.cz.

Vybírat můžete jak konkrétní stroj, tak také podle obecných průvodců, které pomůžou s výběrem především tehdy, pokud si zatím nejste jistí, kolik chcete do nové elektroniky investovat. Z každého konkrétního průvodce se navíc můžete odkázat i na užitečný úvodní článek s mnoha praktickými radami, který vám umožní se v problematice nákupu elektroniky lépe zorientovat.

Průvodci

Vzhledem k tomu, že jsou pro nás i pro vás průvodci velmi důležití, budeme je pravidelně a celoročně aktualizovat, aby byla obsahová část neustále vypovídající. Vždy se tak můžete podívat, jaké výrobky vám aktuálně doporučujeme. Výběry navíc budeme postupně doplňovat, brzy se můžete těšit na výběry chytrých fitness náramků a hodinek, případně na výběry konvertibilních zařízení. Pokud ve výběrech nenarazíte na vašeho kandidáta, nemusí se nutně jednat o to, že daný produkt nedoporučujeme, vždy se však snažíme doporučit jen ty nejlepší produkty ve své kategorii, zpravidla na základě našeho vlastního testování. Výběrem žádného z doporučovaných produktů jistě chybu neuděláte.

Medailonek
Z medailonku se snadno přesměrujete do katalogu a recenze daného produktu

Nezapomeňte, že z každého medailonku, který je u konkrétních produktů se snadno odkážete jak do katalogu mobilů, tak také do naší podrobné recenze, která se k danému produktu vztahuje. Podrobná recenze vám poté zodpoví takové otázky, na které nenaleznete odpověď v našich obecných článcích.

Je nějaký další průvodce výběrem, který vám na mobilenet.cz chybí? Napište nám do diskuze pod článkem!