Podívejte se, jak možná bude vypadat ZTE Grand X Quad

5

O tajemném smartphonu střední třídy od ZTE se spekuluje již nějakou dobu, nyní však díky Evleaks uniká promo obrázek přístroje v celé jeho kráse, stejně jako některé specifikace. Ty potvrzují velký HD displej, dvoujádrový procesor a Android 4.1.2 Jelly Bean, zkrátka více než přijatelný hardware pro mainstreamový přístroj.

Oficiálně samozřejmě nebylo odhaleno nic, již na první pohled se však model Grand X Quad na uniklém obrázku velmi podobá svým dalším kolegům z rodiny Grand, především pak high-endovému modelu Grand S. Design je rozhodně povedený a stylový.

Špatně na tom není ani hardware samotný. Přední stranu zabírá 5 palcový displej s rozlišením 1280 x 720 pixelů, v útrobách se pak schovává dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz a 1 GB operační paměti, stejně jako Android 4.1.2 Jelly Bean.

Zleva uniklý Grand X Quad, zprava high-endový Grand S

Na zadní straně lze najít 8Mpx fotoaparát a nechybí ani slot pro paměťové karty microSD, kterými lze rozšířit paměť až o 32 GB. Interní úložiště odhaleno nebylo.

Ven se dostaly i rozměry, které činí 141 x 70 x 8,9 mm s hmotností 163 gramů. Jedná se tedy o středně velký smartphone, který vám kapsu nijak extrémně nezatíží. Více informací včetně ceny či dostupnosti na světovém trhu se snad dozvíme brzy od samotného ZTE.

Zdroje: twitter.com,

Diskuze ke článku
Jarda
Ahojky nevite kdy se na trhu objevi ZTE nubia Z5??? Uz na nej cekam a kde nic tu nic.
stepo
Ale prosím vás, nechápu že jste tomu věřili.vždyť zte jen blbě kecalo a žádný smartphone značky nubia nebude! Podle mě touž zte vzdalo a na zbytečnou značku nubia se vykašlali, k čemu by jim taky byla že jo.? Zte it 's shit
jarda
Tak bude nebo ne. Nevite někdo
bidlak
http://mobilmania.azet.sk/clanky/zte-grand-x-quad-5-palcovy-smartfon-za-dve-stovky/sc-3-a-1130663/default.aspx
Uvadeji tady dokonce lepsi parametry, na Slovensku snad uz je k dostani, mrkni se do diskuze pod clankem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze