ZTE Grand Era: čtyřjádro, HD displej a 7,9 mm v pase

Výrobce ZTE oznámil svůj nejnovější smartphone jménem Grand Era U985, který naláká velkým 4,5 palcovým HD displejem, Tegrou 3, 8 Mpx fotoaparátem a operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Prodávat se však bohužel bude nejspíše pouze v Číně.

Designem Grand Era ničím výrazně nevybočuje ze současných klasik a přináší tloušťku 8,6 mm. Ve svém nejtenčím místě ji však snižuje na 7,9 mm, což nejspíše výrobci stačilo, aby své zařízení nazval nejtenčím čtyřjádrovým smartphonem na světě.

Kromě čipsetu Tegra 3 se Grand Era může pochlubit 1 GB operační paměti, 8 GB interního úložiště (s podporou microSD karet), 4,5 palcovým displejem s HD rozlišením, 8 Mpx fotoaparátem včetně 1,3 Mpx přední kamerky, baterií o kapacitě 1800 mAh a operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Samozřejmostí je Wi-Fi, Bluetooth a GPS.

Přístroj má podle ZTE také bezpečnostní standard hardwaru a softwaru jménem Palm Manager, vyvinutý interně výrobcem.

ZTE Grand Era se dostane do prodeje v Číně v nejbližších dnech s podporou sítí TD-SCDMA. S největší pravděpodobností se za hranice státu ani nikdy nedostane, jeden však nikdy neví.

Zdroje: wwwen.zte.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze