Huawei Ascend D2 s 5palcovým displejem již brzy (aktualizováno)

8

Rozmach velkých telefonů, kterým se začalo říkat tabletofony, se nezastavuje. Svého obra plánuje i Huawei. Pojmenoval ho ascend D2, obdařil pěti palcovým displejem a dokonce i ukázal světu.

Aktualizováno 18. 12. 2012

Huawei nyní oficiálně potvrdil připravovaný model Ascend D2. Zároveň také víme, kdy dojde k jeho oficiálnímu představení. Premiéru si novinka odbyde na veletrhu CES 2013 v Las Vegas, který se koná druhý lednový týden. Známé údaje najdete níže v tomto článku. Nově je ale k dispozici kvalitní fotografie, na které si nový model můžete pěkně prohlédnout.

Huawei Ascend D2

Původní informace z 30. 10. 2012

Huawei Ascend D2

Ačkoliv se velké telefony, které vytvářejí pomyslný most mezi telefony a tablety, hůře drží, těší se značné oblibě. Huawei v Číně novinářům ukázal svůj model, který plánuje pro rok 2013. Zařadí se do řady Ascend. Plánovaný Ascend D2 nabídně 5 palcový displej s HD rozlišením. Okamžitě se tedy postaví mezi velikány Samsungu Galaxy Note či Oppo Find 5. Prosákly také informace o procesoru, který by měl být čtyřjádrový s taktem 1,5 GHz a zřejmě si jej vyrobí sám Huawei. Prostředí zajistí Android 4.1, pravděpodobně i s nějakou nadstavbou. S potěšením vítáme kapacitu baterie, která se dostala na 3000 mAh. Fotoaparát nabídne nadprůměrných 13 megapixelů a chybět nebude ani přední kamerka.

Více informací prozatím není známo. I tak ale můžeme říci, že půjde o vlajkovou loď Huawei pro následující rok. Otázkou však je, zda se model dostane mimo čínský trh.

Zdroje: unwiredview.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Martin
Jen tak dál
lukas
Už by mohly prestať zvečšovať tie displeje prehanaju to moc.
Redmarx
Na netu se objevili nejake spekulace, ze i SGS4 bude 5". Takze asi trend pro pristi rok. Osobne to vubec nevitam.
zdeněk
Taky jsem si myslel, že větší display jak 4,3 " nikdy nebudu chtít. Po seznámení se s Galaxy Note 2 už po jiném netoužím. ;-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze