HTC spouští Sync Manager pro sérii One

4

Výrobce HTC konečně vypustil do světa inovovanou a značně přepracovanou verzi svého synchronizačního softwaru HTC Sync. Ten ponese název Sync Manager a je v současné době dostupný pro smartphony řady One, tedy modely One X, One S a One V.

Nový program nabízí zcela nové uživatelské prostředí a dovoluje kromě synchronizace důležitého obsahu například i vyjímat skladby z hudební CD.

Základní vlastnost programu je pochopitelná. Díky ní můžete synchronizovat kontakty, kalendáře, záložky a dokumenty mezi smartphonem a počítačem, ať už manuálně nebo automaticky. Stejně jednoduše lze třídit a uspořádat videa a hudbu nebo editovat fotografie a obrázky.

TIP: Přečtěte si naše recenze na smartphony HTC One S, One X a One V.

To ale není vše. V Sync Manageru můžete vytvářet také vlastní seznamy skladeb, případně si je importovat z přehrávačů iTunes či Windows Media Player. Software dokáže také vytáhnout skladby z hudebních CD a přehrávač hudbu a videa přímo v interním přehrávači.

Pokud vlastníte jeden ze smartphonů nové řady a chcete si dopřát nové funkce softwaru, zavítejte na oficiální stránku HTC pro stažení programu. Doufáme, že se Sync Manager brzy stane přístupný i pro další přístroje výrobce.

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Jaroslav
Ukoly v kalendari stale nikagda?
Martin
A kontakty v outlooku to rozhází neuvěřitelným způsobem, je to nedodělané.
_Standa_
ty paka z HTC, to nemá obdoby. Přenášel jsem kontakty z htc Wildfire do HTC One V. Jméno dal do příjmení, první slovo z příjmení dal do jméno a druhé slovo z příjmení dal do poznámky ve formátu Middle Name:
to bych se z toho zvencnul. A ten jejich slavnej Sync Manager je nepoužitelnej, tam se vůbec na seznam kontaktů člověk nedostane, hlavně že to má meganadpisy Hudba a Video. Je to shit. :(((((((((((((((((((
josef107
Ať dělám co dělám v HTC Sync Manager jsem z telefonu kontakty na obrazovku nedostal. To samé s fotkam a videi. Jen po dotazu na podporu HTC jsem se dobral k přehrávání videí a fotek - ale není to nic jednoduchého. Při synchronizaci mě počítač hlásí pouze 50% - a píše že si mám nastavit Outlock. Jenže zjištuji, že fotky a videa jsou přenesená. U Nokie byla správa jednoduchá stačilo kliknout a měl jsem všechno hned tady nad tím koumám a nic se mě z telefonu nezobrazí- jen mě to stáhlo všechny fotky a videa z počítače do galerie samo- takže mám všecho v jednom od r. 2009

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze