Po aplikacích hry: Google zveřejnil 12 nejlepších her za rok 2012

11

Před několika dny Google do světa vypustil 10 podle jeho soudu nejlepších aplikací za rok 2012. Zklamáním určitě pro mnoho z vás bylo, že se v žebříčku neobjevila žádná z mnoha populárních Androidích her. Google nakonec ale na tuto kategorii nezapomněl.

Tip: Google vyhlásil TOP 10 nejlepších Android aplikací roku 2012

Oproti desítce aplikací před třemi dny počet nejlepších her pro Android podle Googlu vzrostl na dvanáct. Google na svém webu k žebříčku píše, že rok 2012 byl opravdu dobrým rokem pro hry na mobilu. I proto bylo prý obtížné vybrat jen několik nejlepších. Ve výběru se objevily propracované tituly, jako třeba populární závody Need For Speed: Mot Wanted, či multiplayerová střílečka Shadowgun: Deadzone. Nechybí ale ani méně náročnější hříčky, které sázejí spíše na originalitu a jednoduchost. Řeč je třeba o Granny Smith, tedy babičce, které mladý zlodějíček ukradl jablka, a ona se ho snaží ve světě s naprosto úžasnou fyzikou dohonit (recenze zde). Pro někoho možná nečekaně v žebříčku chybí třeba nejnovější díl FPS střílečky Modern Combat a nebo Angry Birds Star Wars na motivy slavné filmové série.

TOP 12 nejlepších her pro Android podle Googlu

Co na výběr Googlu říkáte vy? Která z vašich oblíbených her v žebříčku chybí, a měla by tam podle vás po právu být zařazena?

Zdroje: play.google.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Tom
Na mobilu fps hry nehraji ale u Shadowgun:DZ jsem udělal výjimku a nelituji toho. Naprosto skvělá hra která dělá čest svým vývojářům.
Martin
Jednoznačně mi tam chybí DEAD TRIGGER, páč by si to tato hra zasloužila, být mezi elitou.
Nenávidim android
Android je trapnej,proto jsou na to shit hry.Iphone je 1000x lepší je na něj alespon:the walking dead,fifa 13,infinity blade 2,crazy taxi,carmageddon,mma,street fighter x tekken,.......takových her je mnoho.Radši si android nuly kupte iphone.Iphone is best forever!!!!!!!!!!Ps jen mi tu nadávejte androidáci:DDDDDDDDDDDDDDD
ANDROID JE SHIT!!!!!!!!!
Plyshak
Chybí tam beach buggy blitz ta je něj.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze