Real Racing 3 je nejstahovanější iOS hrou zdarma v 90 zemích

15

Závodní hra Real Racing 3 se dočkala zaslouženého úspěchu, podařilo se jí obsadit čelní místo žebříčku nejstahovanějších her v App Store, a to hned v 90 zemích současně. Zajímá vás kolik se v této hře celkově odjezdilo kilometrů či kolik u ní hráči tráví denně času? Víme to.

Hra Real Racing 3 se objevila na App Store a Google Play ke stažení zhruba před 14 dny, téměř hned se stala nestahovanější hrou zdarma v mnoha desítkách zemí. Máme tu pro zajímavé statistiky od vývojářů.

Už po týdnu od vydání hry překonal počet stažení třetího dílu oba dva předchozí díly dohromady. Denně hráči zvládnou odehrát 25 milionů závodů, u hry stráví průměrně 25 minut. Celkem už bylo odehráno 350 milionů závodů a všichni hráči dohromady strávili u této hry 14 milionů hodin.

Tip: Recenze Real Racing 3 – Mobilní závody pro profíky

A co vy, jak často hrajete Real Racing 3? Užíváte si ji zdarma nebo investujete do in-game nákupů?

Stáhnout Real Racing 3

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: iphoneincanada.ca

Diskuze ke článku
Jerec
Vzhledem k tomu jak to chodí na iOS se není čemu divit. Za to na Androidu je situace zcela opačná. Na Tegře a spol to je o nervy...
Marty
Neomrzi... Pokiaľ mas neobmedzene mnozstvo penazi a zetonov, tak hru si uzijes na plno :-)
Marty
Neomrzi... Pokiaľ mas neobmedzene mnozstvo penazi a zetonov, tak hru si uzijes na plno :-)
Mob
Přesně, jinak abych se vyjádřil k tématu, můj total gameplay činí 37hod každý den průměrně hodinu den. I tak nemam ani čtvrtku hotovou

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze