Pekelní sousedé a další skvělé hry zdarma

FreeBox
3
Pekelní sousedé a další skvělé hry zdarma
  • Jak moc dovedete vytočit svého souseda?
  • Čeká nás také střílení, házení kostkou i řezání vedví
  • FreeBox tradičně přináší čtveřici her zdarma

FreeBox #189 – skvělé hry zdarma

Neighbours from Hell

Přiznávám, že jsem na hru Neighbours from Hell narazil čistou náhodou. Vůbec jsem netušil, že pro telefony vyšla. Hned jsem si ale vzpomněl, jak jsme ji před mnoha lety ještě na prehistorickém počítači hráli s kamarády. Ať už zažijete podobnou nostalgii nebo jste o ní nikdy neslyšeli, dobře se budete bavit. Vaším cílem je totiž vytočit souseda. To vše zabírá kamera a vy získáváte body a divácká hodnocení.

Stáhnout Neighbours from Hell - Season 1

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Metal Soldiers

Uznávám, že Metal Slug to zrovna není, ale nabízí podobnou dávku zábavy. Především jde o plošinovku, ve které se ujmete role ostříleného vojáka. Ten se vydává na Blízký východ, aby zlikvidovat teroristickou organizaci. Jako správný akční hrdina to samozřejmě bez problému zvládne sám. Nemám pochyb o tom, že ani vám to nebude dělat problém.

Stáhnout Metal Soldiers

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Board Kings

Tato hra je mojí noční můrou. Představte si nekonečné a nesmyslné házení kostkou. Je to Člověče nezlob se zmixované s Monopoly. Nejhorší na tom je, že mě to celkem bavilo. Prostě házíte kostkou a běháte okolo svého města. Za to máte zlaťáky, kterými město vylepšujete. Pravá zábava přichází ve chvíli, kdy začnete navštěvovat města dalších hráčů. Nebo oni vaše.

Stáhnout Board Kings

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Slicing

Dnešní tematický mišmaš zakončíme postřehovkou od Ketchapp. Nebudu opěvovat její kvality, neboť jde vskutku o jednoduchou hříčku, která ničím nevyniká. Na druhou stranu ale představuje skvělou zábavu, která je neuvěřitelně rychlá, ničím zbytečným vás neotravuje a můžete ji klidně po několika vteřinách vypnout. Nudíte se? Dejte tomu šanci!

Stáhnout Slicing

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
petr
Až na to,že Neighbours from Hell jsou jen demoverze. První asi 3 nachytávky zdarma a pak zahlen sie bitte. Takže moc free to teda není.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze