Originální příslušenství OZAKI vstupuje na český trh

1

Tchajwanská společnost OZAKI, která se specializuje na designově zajímavé až bláznivé příslušenství, nově vstoupila na český trh. Společnost se specializuje hlavně na vývoj ochranných krytů a pouzder. Produkty společnosti OZAKI jsou primárně určeny pro výrobky značky Apple, zkrátka ale nepřijdou ani uživatelé Samsungů a HTC.

Společnost OZAKI se snaží zaujmout designově zajímavým příslušenstvím ve formě různých krytů, obalů a přebalů. Kompatibilních zařízení není mnoho, přesto se dočkáte nejenom produktů od Apple, ale například také HTC One a Samsungu S3/S4 včetně jejich ,,mini'' verzí. Pojďme se v krátkosti podívat na ty designově a provedením nejpovedenější.

O!coat Wisdom

Pouzdra O!coat Wisdom pro iPady mini jsou opravdu nápaditá. Pokud chcete přebal imitující Bibli, není problém. Vybrat si můžete hned z několika barevných variant. K pouzdru navíc obdržíte stylus, který se uchytí uvnitř pouzdra. Šikové, nápadité, ale hlavně neotřelé. Za cenu přibližně 1 290 Kč ale výrobce mohl sáhnout po lepším materiálu, než jen obyčejné imitaci kůže, co myslíte? Pokud vám přebal vzhledově imitující Bibli přijde moc, můžete si vybrat zpěvník a nebo slovník. A nebo mnoho dalších variant, stačí navštívit webové stránky OZAKI.

Pouzdra O!coat Wisdom pro iPady

O!coat 0.3 Solid

Pouzdro s názvem O!coat 0.3 Solid klade důraz na tenké provedení. Je pouze 0,3 milimetru tlusté a kompatibilní je s iPhone 5. Dostupný je hned v několika barevných provedeních.

O!coat 0.3 Solid klade důraz na tenké provedení

O!coat 0.4 Jelly pro HTC One

Pouzdra O!coat 0.4 Jelly pro HTC One se pyšní tloušťkou 0,4 milimetru. Seženete je v různých barevných variantách, stejně jako u varianty pro iPhone.

O!coat 0.4 Jelly pro HTC One

O!coat - Worldpass

Je libo pouzdro ve stylu cestovního pasu? Není problém, vybrat si můžete hned z několika zemí. Napodobeniny jsou opravdu perfektní.

O!Coat WorldPass.. Vybrat si můžete z celkem 11 zemí

Tchajwanská společnost OZAKI se v České republice teprve rozkoukává, její výrobky už však na trhu najdete. Stačí prohledat internet. Ceny jsou samozřejmě vyšší, platíte si za styl a nápaditost, přesto si myslíme, že by se svými produkty mohla společnost uspět. Jedná se o něco nekonvenčního, obyčejných krytů na Apple iPhone najdete mraky a za originalitu se zkrátka platí. A jak se líbí kryty vám?