Otestovali jsme nová kouzla HTC Dot View (video)

16

Vyzkoušeli jsme nové možnosti a funkce pouzdra Dot View pro vlajkovou loď HTC, tedy model One (M8). Kromě možnosti zobrazení vlastní tapety získalo i možnost prohlížet historii volání a rovnou na daný kontakt zavolat. Podívejte se, jak zábavné a zároveň užitečné novinky vypadají v praxi.

HTC Dot View – rychlý videopohled

Existuje příslušenství zábavné, praktické a špatné. HTC Dot View jako jedno z mála patří současně do prvních dvou skupin. Nejen že telefon chrání, ale jeho tečkovaný povrch také velmi dobře vypadá a HTC si dalo záležet i na designu zobrazovaných informací, které z displeje prosvítají skrz tečky. Podrobně jsme jej zkoušeli už dříve a stále jde o jeden z nejnápaditějších krytů pro telefony. HTC Dot View dostalo minulý týden poměrně zásadní aktualizaci, která posunula o úroveň výše použitelnost i estetickou stránku.

TIP: přečtěte si recenzi HTC One (M8)

HTC One (M8)

Dvojitým poklepáním nebo odemykacím tlačítkem můžete zobrazit pohotovostní obrazovku krytu s datem, časem a teplotou, která nově obsahuje vlastní tapetu. Vybrat si můžete z několika předpřipravených, které jsou dobře přizpůsobeny pro specifické zobrazení skrze tečky, nebo nahrát svou vlastní, kterou aplikace Dot View, skrze kterou kryt spravujete, přizpůsobí. Zde je ale nutno zvolit opravdu jednoduché tvary, jinak se vám bude skrze kryt zobrazovat jen změť barev. Například logo naší společnosti 24net bylo relativně použitelné, s logem mobilenet.cz už to ale nedopadlo dobře.

Pozadí, výběr vlastního pozadí a zobrazení posledních hovorů na HTC Dot View

Pohotovostní obrazovka se nově může střída i se seznamem posledních tří hovorů. Zobrazí se počáteční písmena jména nebo první číslice z telefonního čísla, kterými se můžete gestem posouvat a zobrazit více informací. Klepnutím na šipku vedle jména můžete rovnou zahájit hovor, bez toho, abyste vůbec museli kryt odklopit. Praktické je, že lze poslední hovory zobrazit i pokud máte telefon zamknutý a chráněný kódem. To však musíte nejdříve v nastavení krytu povolit.

Kryt samozřejmě i nadále umí zobrazovat vybrané notifikace a umí obsluhovat příchozí hovory nebo poznámky z kalendáře. Škoda jen, že neumí zobrazit všechny typy notifikací z notifikační lišty a je omezen pouze na několik málo výchozích.

Podoba ovládací aplikace a oříznutí obrázku pro zobrazení na krytu

Na závěr lze dodat jen jediné. Pokud máte HTC One (M8), určitě do krytu zainvestujte. Nejen že ochrání váš telefon, ale bude vás i opravdu bavit.

Technické parametry HTC One (M8)

Kompletní specifikace
Konstrukce146,4 × 70,6 × 9,4 mm, 160 g, konstrukce: klasická, odolnost: IPx3
DisplejSuper LCD 3, 5" (1 920 × 1 080 px)
Fotoaparát4,1 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 60 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB, CPU: 4×2,3 GHz, GPU: Adreno 330
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 16 GB / 32 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: 150 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor2 600 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 2:42 hodin
Dostupnostduben 2014,
Diskuze ke článku
Naix
úplně k ničemu stejně jako HTC celé
Lukáš Tankovič
Lukáš Tankovič
Niekedy si fakt pokladam,otazku ako- existuju mimozemstania, je mozne ist rychlostou svetla, ako je mozne ze niekto kupi S5 Mini....... Mimo temu,ale niekedy fakt neviem co si mam o ludoch co to kupuju mysliet.....
stroodl
Zdá se mi to nebo displej pod pouzdrem opravdu svítí celý? Čekal bych, že budou svítit jen ty puntíky, ať se šetří baterka. Takhle mi dost uniká smysl..
Gajdos
Presne!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze