Evleaks odhalil zajímavé pouzdro pro nové HTC One (M8)

3

Evleaks opět vypustil do světa zajímavé novinky, které se týkají nové verze špičkového modelu od HTC - The All New One. Tentokrát se podíváme na zajímavé příslušenství - pouzdro, které má zajistit přístup k důležitým (zmeškaným) informacím, novinkou je také fakt, že telefon bude opět dostupný i v Google Play edici, čili bez zbytečné nadstavby s čistým Androidem.

Nepřehlédněte:

Známý informátor Evleaks opět přinesl něco zajímavého, tentokrát bude řeč o speciálním průzorovém pouzdru pro novou vlajkovou loď společnosti HTC - model The All New One (M8, chcete-li). Pouzdro má na displejové části desítky miniaturních průzorů, přes které se budou zobrazovat nejenom zmeškané události, ale také přesný čas a klidně i informace o počasí. Rozhodně se ale jedná se o zajímavou alternativu k pouzdrům S-View od Samsungu.

Pouzdro pro HTC M8

Pouzdro bude k dispozici hned v několika barevných variantách, konkrétně v černé, modré, červené, zelené barvě. Dle obrázků je navíc zřejmé, že pouzdro nebude chránit pouze displejovou část, ale také tu zadní. Uvidíme, jak si HTC pohrálo s optimalizací zobrazení pro takový typ pouzdra a jak se tedy jeho používání nakonec projeví na celkové výdrži. Například Samsung v případě S-View aktivuje pouze tu část displeje, která se nachází pod výřezem, v případě HTC to ale vypadá, že aktivní bude celá plocha displeje.

Další důležitou informací je, že model The All New One rozšíří řady Google Play edice s čistým Androidem a naváže tak na model HTC One, který je rovněž v této verzi v zahraničí dostupný. Google Play edice navíc potěší všechny, pro které je HTC nadstavba nezajímavá nebo dokonce nepříjemná.

Zdroje: androidpolice.com, plus.google.com

Diskuze ke článku
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Zaujímavý nápad a snáď pridajú aj nejaký magnet, ktorý zabráni samovoľnému vyklápaniu :)
Mimochodom, v prípade HTC je úplne jedno ci bude aktívna len časť alebo celý displej -> nemá AMOLED.
prcoff
no je tam priestor na nejaký senzor alebo prednú kameru, možno to bude fungovať na mávnutie rukou alebo podobne
one mini
Super to vyzera :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze