Opravdu bezdrátová sluchátka Philips SHB2515 nabídnou až 100 hodin poslechu

6
Opravdu bezdrátová sluchátka Philips SHB2515 nabídnou až 100 hodin poslechu
  • Pouzdro poslouží zároveň i jako powerbanka pro váš smartphone
  • Zvuk obstarávají reproduktory s průměrem 6 mm vybavené neodymovými magnety
  • Výrobce nabízí černou i bílou variantu

Trendem poslední doby jsou opravdu bezdrátová sluchátka, která díky absenci kabelů oceníte třeba na cestách či během nejrůznějších sportovních aktivit. Do této kategorie patří i dnes představená sluchátka Philips SHB2515, která nabídnou extrémně dlouhou výdrž i praktické ovládání.

Philips SHB2515

Základem každých sluchátek je samotná kvalita zvuku, kterou v tomto případě obstarávají reproduktory s průměrem 6 mm vybavené – podobně jako jejich velcí příbuzní v reprosoustavách – osvědčenými neodymovými magnety. K dobrému poslechu napomáhá i konstrukce zvukovodů, jejichž oválný tvar maximalizuje pasivní izolaci hluku. Samozřejmě, že základem poslechu je stereofonní zvuk, pokud ale potřebujeme slyšet i dění kolem sebe, může se někdy hodit režim Mono umožňující ponechat jedno ucho volné.

U špuntových sluchátek je velmi podstatné pohodlné nošení. V příslušenství proto uživatel najde měkké gumové adaptéry do uší ve třech velikostech. Díky tomu nejen sluchátka dobře drží, ale utěsnění vstupu do ucha napomáhá i intenzivnímu dojmu z poslechu.

Sluchátka reprodukují zvuk přenášený ze zdroje přes Bluetooth, v jehož rámci jsou podporovány profily A2DP, Handsfree, HFP a HSP. Párování je jednoduché, mj. i proto, že sluchátka si „pamatují“ poslední zařízení, se kterým byla spárována.

Philips SHB2515 jsou vybavena i mikrofonem a díky funkcím odstranění akustické ozvěny a potlačení šumu bude poslech hovoru příjemný a bez rušení. V obou případech – při reprodukci hudby i při telefonování – lze ocenit jednoduchý systém ovládání pomocí multifunkčních tlačítek na obou sluchátkách. Pomocí nich je možné měnit hlasitost, přeskočit skladbu nebo přijmout příchozí hovor.

Philips SHB2515

Díky pouzdru, které je současně i jejich dobíjecím zařízením s kapacitou 3 350 mAh (obdoba powerbanky), má uživatel zásobu dobíjecí energie až na 100 hodin provozu doslova v kapse. Jedno nabití z pouzdra trvá přibližně 1,5 hodiny a vystačí na zhruba 5 hodin přehrávání. Navíc na pouzdru nechybí také port USB, takže nám v případě potřeby poslouží i pro dobití mobilního telefonu.

Philips SHB2515 jsou dostupná v černém a bílém provedení, jejich doporučená cena činí 3 099 Kč.

Diskuze ke článku
Jacůszů Ratunku Bohaterz
I ty jeden bohaterze Applym jest do korzenia dalekiego!
XYZ
Profily Bluetooth nikoho nezajímají, spíš podporované kodeky, aby to za 3 tisíce nemělo jen SBC. Výdrž 5 hodin není špatná, rozhodně mírný nadprůměr. Zato obří baterka v krabičce je kontraproduktivní. Krabička musí být naopak co nejmenší, tohle můžete nosit v kapse leda tak u montérek. To tam rovnou mohli dát autobaterku v kufříku a chlubit se vydrží půl roku.
Pikaču
Tak toto rozhodně ne

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze