Bose nechává vyplout novou vlajkovou loď mezi sluchátky

2
Bose nechává vyplout novou vlajkovou loď mezi sluchátky
  • Nový model má být ještě lepší než QuietComfort 35 II
  • Bose tak míří na vrchol nabídky sluchátek s potlačením okolního hluku
  • Osm mikrofonů monitoruje zvuky přicházející z různých stran a podle toho upraví odhlučnění
  • Výdrž na jedno nabití dosáhne až 20 hodin

Bose Headphones 700 představují novou generaci technologie aktivního potlačení okolních zvuků. Použitá elektronika eliminuje při redukci okolního hluku specifické „syčení“ známé z jiných sluchátek a přidává funkci CNC (Controllable Noise Cancelling). Ta umožňuje jednoduše a intuitivně nastavovat míru potlačení okolí s tím, že pomocí aplikace si uživatel z celkem jedenácti dostupných úrovní sám zvolí tři, které pak snadno přepíná pomocí tlačítka na sluchátkách. Pro co nejlepší odrušení okolních ruchů využívají sluchátka celkem 8 mikrofonů, které monitorují okolní zvuky ze všech stran. Díky tomu dokáží také přesně rozlišit hlas uživatele a izolovat ho od hluku ulice či jiných rušivých vlivů. Výsledkem jsou ideální podmínky pro poslech hudby a také vynikající čistota a srozumitelnost handsfree hovorů i v rušném prostředí. Totéž platí i při diktování příkazů některému z vestavěných digitálních asistentů – k dispozici je Siri, Google Asistent i Amazon Alexa (jejich dostupnost závisí na uvolnění dané služby v konkrétním regionu jejich poskytovatelem).

Bose Headphones 700

Novinkou je také funkce „Conversation mode“ – pokud na vás někdo promluví, jednoduše stisknete tlačítko, elektronika vypne přehrávání hudby a do sluchátek naopak pustí zvuk okolí včetně vašeho vlastního hlasu. Díky tomu můžete se sluchátky na hlavě naprosto přirozeně komunikovat s lidmi kolem, aniž byste nepřirozeně zvyšovali hlas. Po rozhovoru stačí stisknout jakékoli tlačítko nebo se dotknout náušníku s dotykovými ovládacími prvky a v další chvilce se opět ponoříte do ticha nebo si vytvoříte optimální podmínky pro poslech hudby i na rušné ulici.

Bose Headphones 700

Bose Headphones 700 využívají zcela nové měniče a jejich zvukové vlastnosti byly nastaveny tak, aby si posluchač vychutnal vyrovnanou a věrnou reprodukci. Díky tomu není ani mnohahodinový poslech unavující. Na plně nabitou baterii hrají sluchátka až 20 hodin. V případě potřeby nebo přání uživatele je lze s využitím audiokabelu použít i jako kabelová.

Bose Headphones 700

Sluchátka Bose Noise Canceling Headphones 700 jsou na našem trhu dostupná od 15. srpna za doporučenou koncovou cenu 10 990 Kč.

Bose Headphones 700
Diskuze ke článku
skacelp
"Osm mikrofonů monitoruje zvuky přicházející z různých stran a podle toho upraví odhlučnění."
To je ale nepřirozený nesmysl!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze