Obří Samsung Galaxy Note se znovu hlásí o slovo: první reklama

5

Očekávaná novinka Samsung Galaxy Note s obří úhlopříčkou dotykového displeje 5,3 palce se zanedlouho začne prodávat. My vám nyní přinášíme ochutnávku novinky na promo videu výrobce.

Samsung Galaxy Note - oficiální obrázky
TIP: Samsung Galaxy Note s 5,3 palcovým displejem: telefon či tablet?

Samotná výbava novinky zastíní nyní nejvybavenější zařízení výrobce Samsung zařízení Galaxy S II. Galaxy Note nabídne velký dotykový displej s úhlopříčkou 5,3 palce se zobrazovací technologií Super AMOLED HD. Uživatelé se konečně dočkají HD rozlišení 1 280 x 800 bodů. Kvůli velkému displeji je zařízení skutečně obrovské, což jsme si osobně vyzkoušeli v Berlíně porovnáním s jinými telefony. Ostatní výbavu bude demonstrovat i dvoujádrový procesor Exynos pracující na frekvenci 1,4 GHz. Ve výbavě nebude chybět hlavní fotoaparát o rozlišení 8 MPx, jenž nalezneme na zadní straně a fotoaparát určený pro videohovory o rozlišení 2 MPx na přední straně.

Telefon jsme osobně vyzkoušeli také na veletrhu v Berlíně. Podívejte se na naše video a první dojmy.

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
anawarr.cz
čekám na něj. jen by mě potěšil android4
freeman
Ja osobne som stále nepochopil pointu tohoto mobilu. Na mobil veľké a na tablet malé. A verím, že to bude mať problém s výdržou. Osobne mám SII a až teraz keď som si kúpil 2 000 mAh batériu od Samsungu to začína byť OK s výdržou. Ale stále to nie je na vyskakovanie. A pri Samsung Galaxy Note to bude dle mého hotová tragédia.
AndroidMichal
Pochopil jsem to tak, že se to bude ovládat takovou tužkou :D ? Nebo to asi ne, ale do reklamy to dávat nemuseli ...
Ivan
Je možno číst a editovat soubory MS Office?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze