Android 4.1.2 pro Samsung Galaxy Note se nekoná (aktualizováno)

13

První Galaxy Note od Samsungu se stále těší podpoře ze strany jihokorejského výrobce. Již brzy by měl dostat aktualizaci na Android 4.1 Jelly Bean. První zprávy se bohužel nezakládaly na pravdě a k uvolnění aktualizace prozatím nedošlo.

Aktualizováno 16. 1. 2013 - aktualizace prozatím vypuštěna nebyla

Po včerejší nadějné zprávě přichází pro uživatele Galaxy Notu zklamání. Dle serveru SamMobile Samsung prozatím aktualizaci pro Galaxy Note nevypustil a původní zpráva byla bohužel mylná. Nezbývá tedy než nadále čekat, neboť Android 4.1 Jelly Bean pro Galaxy Note v plánu je.

Původní informace z 15. 1. 2013

Samsung Galaxy Note byl představen koncem srpna 2011 a výraznou měrou přispěl k rozšíření telefonů s velkým displejem, kterým se také říká tabletofony. Velký displej zkombinoval s dotykovým stylusem, který ovládání usnadňoval. Při startu prodeje se v telefonu nacházel operační systém Android 2.3 Gingerbread. Minulý rok se uživatelé dočkali verze 4.0 Ice Cream Sandwich, kterým však podpora neskončila.

Samsung Galaxy Note

Jihokorejský výrobce již dříve přislíbil verzi Jelly Bean a s ní spojené výhody. Jak řekl, tak se děje. V těchto dnech Samsung uvolňuje aktualizaci prostřednictvím programu Kies v Polsku. Android 4.1.2 přináší také nové prostředí TouchWiz a funkce, které znají majitelé modelu Galaxy Note II. Těšit se tak můžete na velmi praktickou funkci Multi-Window, která vám dovolí rozdělit displej na dvě části. Současně tak můžete vidět webovou stránku a například psát e-mail. Hodit se může také funkce Popup Note, která umožňuje zapsat si poznámku pomocí stylusu v průběhu hovoru. Se stylusem souvisí i funkce Easy Clip, pomocí které lze snadno udělat výřez z jakéhokoliv obrázku a dále s ním pracovat či jej rovnou sdílet.

Čtěte také: Recenze Samsung Galaxy Note – Multimédia ve velkém stylu

Prozatím není oznámeno uvolnění aktualizace pro další trhy. Pokud by na váš Galaxy Note aktualizace dorazila, určitě nám dejte vědět v diskuzi pod článkem.

Technické parametry Samsung Galaxy Note

Kompletní specifikace
Konstrukce145,9 × 83 × 9,7 mm, 178 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 5,3" (1 280 × 800 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetARM Cortex-A9, CPU: 2×1,4 GHz, GPU: ARM Mali-400 MP
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 16 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 3.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor2 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostlistopad 2011,

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Dano
Treba citat cely clanok a nezavadzat ludi.
Ziadny update zatial nieje ! ! ! ! !
"Update: Danny Dorresteijn from SamMobile got in touch with us and informed us that Jelly Bean is not rolling out for the Note yet, and that Polish users are not currently getting the update. The leaked images are actually fake, so there's nothing to see here - move along people."
Dano
Zdroje: gsmarena.com
Patrik
Jináč uniklá oficiální? německá verze 4.1.2. ze SamMobile se mi zdá trochu lepší než 4.0.3. česká
geo65
Aktualizace ETL 4.1.2 stažena přes OTA a nainstalována.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze