Obchod Play slaví třetí výročí aplikacemi za 2,50 korun

9

Každý má rád slevy a dobré nabídky. Google slaví třetí výročí svého Obchodu Play, ze kterého budou, jako obvykle, těžit hlavně zákazníci. Google se spojil s některými vývojáři a nabízí zlevněné aplikace, knihy a hudbu.

Obchod Play

Možná jste si všimli, že na hlavní obrazovce Obchodu Play přibyla kolonka „Třetí narozeniny Google Play.“ Ta se vztahuje k akci Googlu, kterou společnost slaví třetí výročí své služby. V rámci této akce si můžete pořídit zatím tři aplikace (Facetune, Runtastic Running PRO a Runtastic Sit-ups PRO Trainer) za 2 koruny a 50 haléřů. Aplikací bude v následujících dnech přibývat a nezapomeňte se tak průběžně dívat, jaké aplikace jsou v akci. Slev se dočkala také některá alba a knihy, ale jejich slevy nejsou tak velké.

TIP: Google údajně letos chystá dva Nexusy: vyrobí je LG a Huawei

Snímky ze slevové akce

Zdroje: Obchod Play

Diskuze ke článku
Pavel
Tak já jsem si nevšiml že by mi přibyla nějaká kolonka s narozeninama, kde by měla být?
Luky Kuky
Luky Kuky
Doporučuji aplikaci appsales
Black
Nikdy jsem v česku nepocitil slevu. Jenom ji stále vídám na billboardech a v TV. Ale pokud se používá v Česku styl. Zboží slevneno o 60% maloobchodní cena 599kc marže prodejce 300kc,cena pro zákazníka 999kc a cena po slevě 977kc. Tolikrat je sleva pouze obrovský tahák na zákazníky kteří mají IQ typického českého pořádného člověka. A je jedno jestli v Praze nebo v Chanově. Žádný rozdíl není.
trubiroh
ÚÚHA !!! az 3 (slovom TRI) aplikacie ...... grrrrr skoro som sa po....l od údivu a tolkej "charite"

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze