O2 spouští tethering pro Apple iPhone. Jak na to?

1

Všichni zákazníci O2 s mobilními telefony Apple iPhone mohou nyní využívat funkci Internet Tethering. Funkce Internet Tethering umožňuje sdílet internetové připojení přes mobilní telefon. Sdílené internetové připojení bude dostupné přes USB kabel i Bluetooth.

Majitelé iPhone 4 od O2 můžou také využívat novou funkci Personal Hotspot pro připojení až pěti zařízení přes Wi-Fi. Tethering spouští O2 o měsíc dříve, než bylo plánováno. Majitelé jablečných telefonů se tak konečně mohou připojit na internet se svým počítačem přes telefon i u modrého českého operátora. Konkurenční telefony jiných značek však toto zvládají již mnoho let bez nutnosti speciálních aktivací či nastavení.

TIP: přečtěte si naši recenzi Apple iPhone 4

O2 logo

Způsoby aktivace tetheringu:

1) automatické upozornění - iPhone automaticky v pravidelných intervalech kontroluje, jestli jsou k dispozici nová nastavení včetně tetheringu. Pokud ano, objeví se uživateli na obrazovce telefonu upozornění a vyzve jej, zda chce tyto nová nastavení přijmout nebo ne. Uživatel potvrdí nebo odmítne.

Apple iPhone 4

2) připojení k iTunes - uživatel se přihlásí do itunes, kde se mu na počítačové obrazovce v případě nových nastavení zobrazí možnost akceptovat nebo odmítnout nová nastavení včetně tetheringu.

Apple iPhone 4

Zdroje: o2.cz

Diskuze ke článku
Michal
ježiši, proč to mají tak složitý a proč to záleží i na operátorovi? U androidu stačí jednou kliknout a můžu se připojit a vůbec se nemusim ptát. operátora.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze