Nový 7palcový tablet od Googlu ještě letos?

10

Je tu velmi reálná možnost, že se 4. říjná dočkáme společně s představením nových telefonů od Googlu i uvedení nového 7palcového tabletu. Konečně by se tak nástupce dočkal v dnešní době již starší Nexus 7 (2013), kterému právě letos skončila oficiální podpora, kterou garantuje americký softwarový gigant. Jeho nástupce má vyrobit Huawei a najít v něm máme 4 GB RAM.

TIP! Huawei MediaPad M3: zvuk na prvním místě (video a fotogalerie)

Huawei MediaPad M3

Google si dal od malých tabletů poměrně dlouho pauzu, ale zdá se, že nás čeká jeho velkolepý návrat. Dle Evana Blasse bychom se měli ještě před koncem tohoto roku dočkat zcela nového 7palcového tabletu se 4 GB RAM. Tentokrát padla výroba na Huawei, který se Googlu už osvědčil díky loňskému Nexusu 6P. Vzhledem k výborné kvalitě zpracování, kterou jsme si pochvalovali i u nového MadiaPadu M3 se tak máme skutečně na co těšit.

Zařízení by mělo určitě vyjít s Androidem 7.0 Nougat. Ten přichází s novými funkcemi, jako je třeba možnost otevření dvou oken aplikací najednou, což bude na větším displeji nepochybně velkým přínosem. Pokud se tato zpráva ukáže pravdivou, čeká letos Google skutečně velký rok. Měli bychom se dočkat totiž hned dvou telefonů od HTC, dvou chytrých hodinek a nyní i tabletu.

Zdroje: twitter.com, engadget.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
čtenář
Spíše Nexus (2013) a ne Nexus 7 (2014), který neexistuje - chyba v článku?!
Petr
Ano, presne na takove zarizeni cekam, N7 2013 sice porad slouzi skvele, ale novejsi nahrada by se hodila.
čtenář
Nexus 7 (2013) zatím nejlepší nexus tablet od Google.
Dominik Vondruška
Dominik Vondruška
Osobně používám nexus 7 2013 a ikdyž už je to stařík tak šlape jako hodinky, takže bych možná i přemýšlel že ho asi ani měnit nebudu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze